Deda Milan Marinković (83) iz Gornje Crnuće zamolio je svoju unuku Katarinu da nam prosledi njegovu priču kako bi je još neko mogao čuti, pročitati. Naime, Katarinin deda već duže vreme muku muči sa banderama i Elektroprivredom Srbije…

Unazad tri godine, pokušava da skrene pažnju nadležnima o ložem stanju dalekovoda u Gornjoj Crnući kojima je neophodna sanacija i svaki put dobije obećanje „doći će neko“… U međuvremenu, nigde nikog. Nakon olujnog nevremena, u subotu 12. avgusta 2017. godine, došlo je do većeg oštećenja stubova, piše nam Katarina. Kaže „Žice su skoro dodirivale zemlju“.

Deda Milan se pita ovih dana, da li postoji iko nadležan da sagleda situaciju?! Njiva nije poorana prošle godine, a kako stvari stoje neće ni ove. Šest krava i 20 ovaca, koje deda gaji, morao je posebno da obezbeđuje od dalekovoda kako stoka ne bi izginula.  Delove njive nije mogao da pokosi, niti da ih stavi na ispašu.

Milanova unuka Katarina, u mail-u nam naovidi da se direktor tehničke službe, nakon beskonačno mnogo propuštenih poziva, jednom prilikom javio i saopštio im da će "gledati" da dođe ali da oni bandere nemaju, a traktori za postavljanje istih su u kvaru.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

"Evo u kakvom se autobusu voze deca, ovo je bruka i sramota... Autoprevoz Čačak!" Ovim rečima uz popratni video-snimak, urađen telefonom, na društvenoj mreži obratio se svojim sugrađanima ogorčeni putnik na prigradskoj liniji…

Čitalac gminfo portala poslao nam  je video i fotografije iz autobusa koji saobraća na relaciji G. Milanovac - Grabovica, a koji na ovim zimskim temperaturama prevozi putnike sa otvorenim vratima. Naime, naši sugrađani koji su se, juče posle 12 časova, vraćali sa posla i iz škole svojim kućama prema Grabovici naišli su na nesvakidašnji prizor: otvorena vrata autobusa koja ne mogu da se zatvore.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Fotografiju nam je poslao zabrinuti meštanin Teočina, Dejan Kozoder. Naime, Vojimiru Nikoliću iz tog sela, pre dvadesetak dana radnici EDB su izmestili brojilo na banderu uz plast sena (!?)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U našu redakciju stigao je mail sa fotografijama i zapažanjem čitaoca našeg portala, a poslao ga je sugrađanin Slobodan Aksentijević. Evo o čemu on piše.

Podsećamo Vas da i Vi možete biti naš čitalac reporter, ali molimo Vas da uz fotografiju pošaljete i svoje ime i prezime. Interesantnu fotografiju možete nam slati elektronskom poštom.
Mail adrese su: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Takođe, fotografije možete nam slati na Tviter nalog @gminfors i Fejsbuk stranicu gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Vetar praćen kišom, koji je sinoć duvao polomio je drvo u centru grada. Stablo je palo na trotoar u ulici Vojvode Mišića kod broja 5, a povrđenih srećom nije bilo, saznajemo od naše čitateljke Ane Marković koja nam je poslala fotografije.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 2

 

 

 

 

 

 

 

Go to top