Čitalac reporter: STOP - ČEMU?

Mnogo u poslednje vreme slušamo o pristojnoj i nepristojnoj Srbiji, o tome ko ruši institucije, ko je ovakav, ko onakav… Tim povodom, jedan naš čitalac, koji je, naravno, želeo da ostane anoniman (izvor poznat redakciji), poslao nam je fotografiju jednog saobraćajnog znaka, a uz to i svoj komentar.

"Ljudi provode, navodno, dane i noći braneći skupštine, institucije, pričaju nam da se nasilje neće dozvoliti, da smo pristojna Srbija… I onda naidjemo na jedan plakat koji je zalepljen preko saobraćajnog znaka “Stop” na prometnoj seoskoj raskrsnici. Kome je on namenjen? Bezbednosti saobraćaja svakako nije. Da li je to znak da je “Stop” budućnosti Srbije? Šta je ovo lepljenje plakata preko saobraćajnog znaka, ako nije nasilje? Seća li se iko kako su se u Terazijskom tunelu skidale nalepnice sa zidova, čak i pre nego što se završi protest opozicije, čak i ako to ne smeta nikom (pardon, samo nekome), odnosno, ne ugrožava bezbednost nijednog učesnika u saobraćaju? Zar smo došli do te tačke da se i na seoskim raskrsnicama reklamira čovek koji je, bar u seoskim domovima prisutan na svim TV programima? Izgleda da jesmo… Onda, ništa…" -  stoji u komentaru koji nam je uz fotografiju poslao naš čitalac (ime poznato redakciji)

Podsećamo Vas da i Vi možete biti naš čitalac reporter, molimo Vas da uz fotografiju pošaljete i svoje ime i prezime. Interesantnu fotografiju možete nam slati elektronskom poštom.

Mail adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(10 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top