Nakon objavljene vesti na našem portalu "Problem stepeništa bez gelendera biće rešen do kraja sedmice", i obećanja nadležnih iz JP za izgradnju opštine da će preuzeti sve kako bi rešili problem koji zadaje muke našim sugrađanima, novi gelenderi su postavljeni u obećanom roku.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Nakon objavljenih fotografija izvaljenog saobraćajnog znaka "STOP" u Despotovačkoj ulici, koja povezuje ulice Kneza Aleksandra i Železničku, (a koje nam je poslao naš sugrađanin N. Mihailović), kao i tekstova „Bahatost na delu" i „Vučetić: Uništavanje saobraćajne signalizacije nekog može koštati života“, obratili smo se psihologu u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu Snežani Jovičić i pitali šta pojedince motiviše na vandalizam i kako se nasilničkom ponašanju može stati na put.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Našoj redakciji obratio se zabrinuti sugrađanin Vladimir Krstović jer smatra da stepenište koje iz ulice Dušana Dugalića vodi do OŠ „Sveti Sava“ i kojim stotine đaka svakodnevno prolazi, a koje je bez gelendera, i ugrožava bezbednost dece.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Nakon objavljenih tekstova u vezi sa nizom problema sistema daljinskog grejanja (Garež zabrinuo stanare Železničke ulice, Zavod za javno zdravlje Čačak: Zagađenost vazduha u Gornjem Milanovcu ne postoji,  NIS: Čađ koja se javlja prilikom loženja nije posledica lošeg kvaliteta ulja za loženje i Ponovo pukle cevi toplovoda stare 37 godina) obratili smo se direkotru JKP Gornji Milanovac i pitali da li i naša opština postojeći sistem daljinskog grejanja može zameniti grejanjem na biomasu kao i Bajina Bašta, Mali Zvornik, kao i deo Zaječara, Priboja i Prijepolja. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Nakon objavljenih vesti "Do 15. oktobra izmena režima saobraćaja na deonici Rudnik-Topola" (objavljene na našem portalu 10. oktobra), "Završetak radova na deonici Rudnik-Topola predviđen za 15. novembar" (objavljene 27. oktobra), "Probijen i drugi rok za završetak radova na deonici Rudnik-Topola" (objavljene 17. novembra), kao i "Danas i sutra obustava saobraćaja na deonici Rudnik - Topola" (objavljene 21. novembra) kako bi blagovremeno obavestili javnost o toku radova na ovoj deonici, obratili smo se JP Putevi Srbije gde saznajemo da je, zbog izvođenja radova na asfaltiranju deonice Topola-Bućin grob, trenutno na snazi obustava saobraćaja.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 4

 

 

 

 

 

 

Go to top