Nakon objavljene vesti na našem portalu "Problem stepeništa bez gelendera biće rešen do kraja sedmice", i obećanja nadležnih iz JP za izgradnju opštine da će preuzeti sve kako bi rešili problem koji zadaje muke našim sugrađanima, novi gelenderi su postavljeni u obećanom roku.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Nakon objavljenih fotografija izvaljenog saobraćajnog znaka "STOP" u Despotovačkoj ulici, koja povezuje ulice Kneza Aleksandra i Železničku, (a koje nam je poslao naš sugrađanin N. Mihailović), kao i tekstova „Bahatost na delu" i „Vučetić: Uništavanje saobraćajne signalizacije nekog može koštati života“, obratili smo se psihologu u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu Snežani Jovičić i pitali šta pojedince motiviše na vandalizam i kako se nasilničkom ponašanju može stati na put.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Našoj redakciji obratio se zabrinuti sugrađanin Vladimir Krstović jer smatra da stepenište koje iz ulice Dušana Dugalića vodi do OŠ „Sveti Sava“ i kojim stotine đaka svakodnevno prolazi, a koje je bez gelendera, i ugrožava bezbednost dece.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Nakon objavljenih tekstova u vezi sa nizom problema sistema daljinskog grejanja (Garež zabrinuo stanare Železničke ulice, Zavod za javno zdravlje Čačak: Zagađenost vazduha u Gornjem Milanovcu ne postoji,  NIS: Čađ koja se javlja prilikom loženja nije posledica lošeg kvaliteta ulja za loženje i Ponovo pukle cevi toplovoda stare 37 godina) obratili smo se direkotru JKP Gornji Milanovac i pitali da li i naša opština postojeći sistem daljinskog grejanja može zameniti grejanjem na biomasu kao i Bajina Bašta, Mali Zvornik, kao i deo Zaječara, Priboja i Prijepolja. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Nakon vesti "Bahatost na delu", objavljene na našem portalu 23. oktobra 2016. godine (koji možete pročitati OVDE), i fotografija izvaljenog saobraćajnog znaka "STOP" u Despotovačkoj ulici, koja povezuje ulice Kneza Aleksandra i Železničku, (a koje nam je poslao naš sugrađanin N. Mihailović), o problemu uništavanja saobraćajnih znakova koji predstavlja ugrožavanje bezbednosti saobraćaja i učesnika u saobraćaju, obratili smo se JP za izgradnju opštine.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top