Danas i sutra obustava saobraćaja na deonici Rudnik - Topola

Zbog radova na asfaltiranju danas i sutra obustava saobraćaja na deonici Rudnik - Topola Zbog radova na asfaltiranju danas i sutra obustava saobraćaja na deonici Rudnik - Topola foto:Radovan Karaulić

Nakon objavljenih vesti "Do 15. oktobra izmena režima saobraćaja na deonici Rudnik-Topola" (objavljene na našem portalu 10. oktobra), "Završetak radova na deonici Rudnik-Topola predviđen za 15. novembar" (objavljene 27. oktobra), kao i "Probijen i drugi rok za završetak radova na deonici Rudnik-Topola" (objavljene 17. novembra) kako bi blagovremeno obevestili javnost o toku radova na ovoj deonici, u JP putevi Srbije saznajemo da se trenutno radi na asfaltiranju deonice Topola-Bućin grob.

- Na deonici Topola-Bućin grob od 17.11.2016. godine do 22.11.2016. godine, od 09:00 do 17:00 časova, doći će do obustave saobraćaja zbog izvođenja radova na asfaltiranju, saznajemo u JP putevi Srbije.

Za vreme obustava saobraćaja, u funkciji će biti dva alternativna pravca.

 

Asfaltiranje deonice Rudnik - Topola  foto:R.Karaulić

 

- Alternativni put 1 namenjen je vozilima koja se kreću iz pravca Gornjeg Milanovca ka Mladenovcu i prostire se od Donje Šatornje  do raskrsnice u Vlakči. Putem I B vozila se dalje kreću do Kragujevca odnosno do ukrštaja puta sa državnim putem. Državnim putem II A reda broj 177 do Gornjeg Milanovca, raskrsnice sa državnim putem I B reda broj 22 do Bućinog Groba, gde se završava obilazak, navode u JP putevi Srbije i dodaju:

- Alternativni put 2  namenjen je vozilima koji tranzitiraju na relaciji Mladenovac (Beograd) – Gornji Milanovac i prostire se državnim putem od Topole do Kragujevca i ukrštanja sa državnim putem. Vozila se na ovom mestu upućuju na put i vode do državnog puta I B reda broj 22. Državnim putem I B reda broj 22, do Bućinog Groba, gde se obilazak i završava.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i iz JP putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu

 

 

 

gminfo.rs

foto:R.Karaulić

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

 

 

 

 

 

Go to top