Do petka, zbog asfaltiranja, obustava saobraćaja na deonici Rudnik-Topola

Do petka, zbog asfaltiranja, obustava saobraćaja na deonici Rudnik-Topola foto:R. Karaulić

Nakon objavljenih vesti "Do 15. oktobra izmena režima saobraćaja na deonici Rudnik-Topola" (objavljene na našem portalu 10. oktobra), "Završetak radova na deonici Rudnik-Topola predviđen za 15. novembar" (objavljene 27. oktobra), "Probijen i drugi rok za završetak radova na deonici Rudnik-Topola" (objavljene 17. novembra), kao i "Danas i sutra obustava saobraćaja na deonici Rudnik - Topola" (objavljene 21. novembra) kako bi blagovremeno obavestili javnost o toku radova na ovoj deonici, obratili smo se JP Putevi Srbije gde saznajemo da je, zbog izvođenja radova na asfaltiranju deonice Topola-Bućin grob, trenutno na snazi obustava saobraćaja.

- Od 05.12.2016. godine do 09.12.2016. godine, na deonici državnog puta II A reda broj 152, Topola - Bućin grob, zbog izvođenja radova na asfaltiranju u vremenskom periodu od 9:00 do 17:00 časova, doći će do obustave saobraćaja- saznajemo u JP Putevi Srbije.

Saobraćaj će se, zbog obustave, odvijati, kao i za vreme ranije izvođenih radova na ovoj deonici, alternativnim putevima:

- Alternativni put 1 namenjen je vozilima koja se kreću iz pravca Gornjeg Milanovca ka Mladenovcu i prostire se od Donje Šatornje  do raskrsnice u Vlakči. Putem I B vozila se dalje kreću do Kragujevca odnosno do ukrštaja puta sa državnim putem. Državnim putem II A reda broj 177 do Gornjeg Milanovca, raskrsnice sa državnim putem I B reda broj 22 do Bućinog Groba, gde se završava obilazak- navode u JP Putevi Srbije i dodaju:

- Alternativni put 2  namenjen je vozilima koji tranzitiraju na relaciji Mladenovac (Beograd) – Gornji Milanovac i prostire se državnim putem od Topole do Kragujevca i ukrštanja sa državnim putem. Vozila se na ovom mestu upućuju na put i vode do državnog puta I B reda broj 22. Državnim putem I B reda broj 22, do Bućinog Groba, gde se obilazak i završava.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i iz JP putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

 

gminfo.rs

 Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

 

 

 

 

 

Go to top