Problem stepeništa bez gelendera biće rešen do kraja sedmice

Stepenice kod OŠ "Sveti Sava" Stepenice kod OŠ "Sveti Sava" foto: gminfo.rs

Našoj redakciji obratio se zabrinuti sugrađanin Vladimir Krstović jer smatra da stepenište koje iz ulice Dušana Dugalića vodi do OŠ „Sveti Sava“ i kojim stotine đaka svakodnevno prolazi, a koje je bez gelendera, i ugrožava bezbednost dece.

- Svakoga dana stotine mališana iz Brusnice na putu u OŠ „Sveti Sava“ moraju sići niz stepenice bez gelendera. Verujem da će nadležni nešto preduzeti po ovom pitanju jer, smatram da je bezbednost dece najvažnija - navodi u pismu Vladimir Krstović.

 


Ovim povodom, obratili smo se JP za izgradnju opštine koje je, između ostalog, zaduženo i za izgradnju i održavanje infrastrukture.

- Preduzete su sve odgovarajuće mere kako bi problem stepeništa bez gelendera, a koji zadaje muke našim sugrađanima bio rešen u što kraćem roku. Radove izvodi firma Galis iz Gornjeg Milanovca - rekao je direktor JP za izgradnju opštine Božidar Vučetić, i dodao da se nada će ograda biti postavljena do kraja nedelje.
- Ograda je trenutno u fazi radioničke izrade i ograda bi trebalo da bude postavljena do kraja nedelje kako bi deca, u ovim ledenim danima koji su pred nama, mogla bezbedno da stignu do škole - zaključio je Vučetić i naglasio:

- Rubrika „Građani pitaju – Gminfo istražuje“ je nešto što je korisno i za nas kao javno preduzeće i za građane. Saradnja i informacije koje dolaze sa terena kroz vašu rubriku su za nas kao JP za izgradnju dragocene, jer na taj način bolje fukcionišemo kao servis građana i svojim radom poboljšavamo standard življenja naših sugrađana - rekao je Vučetić i dodao da je pohvalno to što su naši sugrađani zainteresovani za ukazivanje i reševanje konkretnh problema.
- Saradnja sa vašim portalom je izvanredna, pomažete da kvalitetnije i lakše odrađujemo svoj deo posla - zaključio je Vučetić.

 

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top