Zbog prevoza naprednjaka na miting u Pakovraće, Autoprevoz je danas drastično redukovao saobraćaj. Od rane zore otkazivani su polasci, da bi od 12 časova skoro celokupan saobraćaj bio otkazan. Čačani koji od jutra zovu našu redakciju posebno su ogorčeni na lokalnog prevoznika jer su im operateri na telefonu uredno govorili da saobraćaj normalno funkcioniše. Međutim, dolaskom na autobusku stanicu saznali su da su polasci otkazani, piše čačanski ozonpress.net.

— Zvao sam da pitam da li ima autobus za Kragujevac kako bih sinu poslao paket. Rekli su mi da sve funkcioniše kako treba, ali dolaskom na autobusku stanicu saznao sam da je polazak otkazan kao i masa drugih. Ne razumem ovakav odnos Autoprevoza prema svojim sugrađanima — ispričao nam je ovaj stariji sugrađanin.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U mesnoj zajednici Polom, počeli su radovi na deonici puta Polom- Rajac, dužine 3700 metara. U pitanju je deonica puta koja je bila zatvorena zadnjih trideset godina, saoptavaju iz Informativne službe predsednika opštine.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U nedelju, 19. maja, od 10 do 13 časova, u selu Dragolj biće održana akcija „102 kao 1“. Naime, reč je o volonterskoj akciji koja podrazumeva čišćenje reka i potoka koji pripadaju slivu Zapadne Morave, a u cilju preventive od poplava, obaveštavaju iz info-službe predsednika opštine.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi deonica Koridora 11 od Obrenovca do Čačka mogla biti otvorena na Vidovda.

„Od Beograda do Čačka stizeće se za sat vremena i to da ne kršite pravila, da ne kršite propise“, rekao je Vučić gostujući na Radio televiziji Srbije, prenosi MNA.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Na sednici Vlade Srbije usvojen je Predlog zakona o dopunama Zakona o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji kojim se predlaže da 24. maj bude nov praznik – Dan Ćirila i Metodija.

Tim praznikom obeležavaće se Dan slovenske pismenosti i kulture, koju su utemeljili slovenski prosvetitelji Ćirilo i Metodije, osnivači slovenske književnosti i tvorci prvog slovenskog pisma - glagoljice, saopštila je pres-služba Vlade Srbije.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 175
Go to top