USPRS Sindikat obrazovanja Gornji Milanovac je uputio otvoreno pismo ministru prosvete, u kojem ga obaveštavaju da se zaposleni spremaju na ulična okupljanja 24. januara.

Otvoreno pismo ministru prosvete prenosimo vam u celosti.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Povlastice za penzionere


Rukovodstvo a.d. „Autoprevoz“ Čačak, i ove 2019. godine, za penzionere Moravičkog UO (opštine: Gornji Milanovac, Ivanjica, Lučani i Čačak) obezbedilo je povlasticu (za prevoz svojim autobusima na svim relacijam i pravcima na kojim su prisutni i angažovani) popust u prevozu 50 odsto od cene karte. Penzioneri koji su izvadili povlasticu prošle 2018.godine, istu mogu za 2019.godinu produžiti na šalteru autobske stanice „Autoprevoz“ Čačak u Čačku (cena produženja korišćenja ove povlastice je 500,00 dinara).

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i uglavnom suvo vreme, samo se ponegde, uglavnom u brdsko-planinskim predelima, očekuje provejavanje slabog snega, dok je na istoku i jugoistoku moguća i kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod, prenosi beta.rs.

Duvaće slab i umeren vetar, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do dva, najviša dnevna od jedan do pet stepeni Celzijusa.U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno, tokom većeg dela dana suvo, a uveče i tokom noći moguće je provejavanje slabog snega. duvaće uglavnom slab, severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko jedan, a najviša dnevna oko tri stepena Celzijusa.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ovogodišnju nagradu "Dr Predrag Simić" za najbolji studentski rad iz oblasti spoljne politike Srbije i balkanskih odnosa dobili su studenti završne godine i master studija Fakulteta političkih nauka u Beogradu, Marko Milisavljević, Ivana Janković i Rade Crnogorac, prenosi rts.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

I ove godine bilo je Milanovčana koji su plivali u Čačku za Časni krst. U hladnoj Moravi plivali su Srdjan Jovanović, Strahinja Borovnjak, Lazar Strizović, Časlav Krstović, Nenad Djurović, Viktor Maksimović i Rade Grbić.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 139
Go to top