Besplatni Seminar o 3D tehnologijama

Povodom potpisivanja petogodišnjeg ugovora o saradnji sa Fakultetom inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, i početka rada Solfins Demo centra koji je otvoren krajem 2018. godine, Solfins 3D Kompanija i fakultet organizuju Seminar o 3D tehnologijama za nastavnike, studente, inženjere, predstavnike privrede Šumadijskog regiona i sve zainteresovane.

Na seminaru će biti predstavljena savremena rešenja za kompletan proces od razvoja proizvoda do organizovanja, praćenja i planiranja proizvodnje, kao i rešenja za kreiranje kompletne proizvodne i izlazne dokumentacije: za uputstva, kataloge rezervnih delova, i komunikaciju sa tržištem.

Kao uspešan primer iz domaće industrije, kompanija Agromarket iz Kragujevca predstaviće ova rešenja u svojoj praksi. Učesnici seminara saznaće kako je kompanija unapredila svoje procese i efikasnost rada na svom prepoznatljivom brendu alata i mašina Villager implementacijom 3D tehnologija iz Solfins ponude.

Nakon seminara učesnici će dobiti odgovore o mogućnostima primene 3D tehnologija u svom biznisu i na svojim projektima, i to kroz diskusiju i posetu Solfins Demo centru na fakultetu gde mogu testirati softverska rešenja i mašine za profesionalnu 3D štampu koje se najčešće koriste u domaćoj industriji.

Seminar je otvoren i besplatan ali uz obaveznu registraciju na sajtu Solfinsa na ovom linku: 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top