Komentar - ČESTITKA

POVODOM RODJENDANA NAŠEG PREDSEDNIKA

 

 

foto:Matthias Zomer, pexels.com                    

 Komentar piše Goran Trifunović

Povodom rodjendana našeg dragog predsednika, naš sajt upućuje najjiskrenije čestitke i najlepše želje, a svim gradjanima želimo lepo raspoloženje.

Dragi naš predsedniče, osobeno nam je drago što možemo, ovako, za nas lično, da vam poželimo srećan rodjendan (nećemo reći koji, jerbo, svi koji drže do sebe, to ne pominju). Znamo da vam isti čestitaju mnogobrojni zvaničnici belosvetski, stranački lideri, kao i partijski poslušnici. Ipak, računamo, najlepša čestitka može da vam bude od samih novinara.

Novinara, koji vam ništa dobro ne misle, ne rade za dobrobit zemlje i države, i novinara koje plaća opozicija. Ipak, da vas umirimo- mi vam, izistinski mislimo sve najbolje, pokušavamo da radimo za dobrobit zemlje i države, a i niko nas ne plaća. Ni vlast, ni opozicija, a i onaj Soroš je u poslenje vreme, koje merimo decenijama, nešto steg'o kesu.

U svakom slučaju, želimo vam da vam, neka plavuša otpeva rodjendansku pesmu. Sa glumicama ste nešto tanki, ali, eto, sa pevačicama, plavim, raspolažete, čak i u glavnom odboru. Želimo vam da se za sledeći rodjendan provozate novim metroom, makar on bio iznad zemlje, a vozila bila iz čuvenog „Mercedes Ikarbusa“, „FAP“-a, dok će sve radove izvesti radnici smederevske železare i komšijske „GOŠE“.

Daće Bog da naredne godine odigrate partiju šaha sa svojim najboljim marketinškim stručnjakom, pa mu dajte, ne samo damu, topa i konja fore(čuj- konja). Lično vam garantujem da ćete pobediti, makar mu dali sve figure „fore“.

Ne moramo ni da vam želimo da vam na sledeći rodjendan dodje, lično, predsednik susedne zemlje sa zvezdicama, ali kao punopravan glasač na našim izborima, i to, gle čuda, baš na Dedinju. Ostala im navika od 45-e, šta ćete... Da vam se svi ovi „novi Beogradjani“ vrate tamo odakle su došli, da mali proda one stanove i konašno završi fabriku u Novom Miloševu, da vam se zavetnici, beli, crni, šareni, kraljevići i prosjaci zahvale za sve ono što činite za njih, a to, realno, nije mala stvar. Konačno, poradite malo na svojoj ćosavosti. Pustite bradu, narod vas moli, jer onda vam rastu šanse da, i tehnički, preuzmete ulogu patrijarha... Na mnogaja ljeta!

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(19 glasova)

 

 

 

 

 

 

Go to top