Klub Privrednika Gornji Milanovac: Tribina OSTANAK MLADIH U G. MILANOVCU

 

Poziv studentima, stipendistima kao i svim zainteresovanim studentima na tribinu OSTANAK MLADIH U GORNJEM MILANOVCU

Primalac si opštinske stipendije što je jasan znak da ovaj grad računa na tebe. Na tvoje znanje i stručnost računa i gornjomilanovačka privreda. Zato, nemoj čekati da završiš studije, pa da počneš da razmišljaš o svojoj budućnosti.

Sagledaj sve prednosti i mogućnosti zaposlenja u rodnom gradu, pre nego se možda odlučiš da profesionalnu karijeru gradiš negde daleko od mesta u kojem žive tvoja porodica i prijatelji.

Da gornjomialnovačka privreda pruža verovatno i bolje mogućnosti za profesionalni razvoj, nego neki veći gradovi – uveri se i sam na tribini koju Klub privrednika Gornjeg Milanovca organizuje u Domu kulture, 08.12.2018.god. u 13h. 

Zašto su se posle fakulteta vratili u rodni grad?! Kako su iz malog grada postali vodeći ljudi u najvećim srpskim kompanijama? Zašto su kvalitet života i mogućnosti za zaposlenje i napredovanje veći u manjem gradu? Zašto u Milanovcu nećeš čekati na posao, već posao čeka tebe?

Odgovore na ova i sva druga tvoja pitanja daće ti učesnici na tribini: Miroslav Radovanović, predsednik Kluba Privrednika i vlasnik „Foka“ d.o.o, Aleksandar Marković, generalni direktor „Metalac“ a.d, Jovan Gligorijević, generalni direktor „TetraPak“ kompanije u Gornjem Milanovcu.


Klub Privrednika

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top