Kultura

Svečane projekcije: ponedeljak, 25. mart 2019. godine, u 17:30 i 20.00 sati, Velika sala Kulturnog centra.

Gosti projekcija biće: Milena Radulović (Jasna), Aleksandar Srećković Kubura (Smuk), Miodrag Radonjić (Amira) – koproducent i Miloš Biković (Vuk) – koproducent.

Na 20. godišnjicu bombardovanja Srbije, u bioskope stiže film „Balkanska međa“ – akciona drama inspirisana stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999. kada je bataljon ruskih padobranaca zauzeo aerodrom Slatina u Prištini.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 UZ JUBILEJ, PRIJEM NOVIH ČLANOVA

Udruženje likovnih i primenjenih umetnika Gornji Milanovac povodom 30 godina svog postojanja vrši prijem novih članova u svoj esnaf.

Za članstvo u Udruženju mogu konkurisati svi zainteresovani umetnici koji se bave likovnom i primenjenom umetnošću, ili su završili strukovne škole tog karaktera u zemlji i inostranstvu, a koji imaju prebivalište na teritoriji Opštine Gornji Milanovac, obaveštavaju iz ovog udruženja.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Francuski institut u Srbiji, Ambasadori održivog razvoja i životne sredine, opština Gornji Milanovac, Kulturni centar i “Rudnik i flotacija – Rudnik” uz podršku Ambasade Republike Francuske u Beogradu u okviru projekta „Karavan za klimu – Svi aktivni u borbi protiv klimatskih promena!“ organizuju u ponedeljak, 25. marta 2019. godine u Domu kulture “Vojislav Ilić” na Rudniku izložbu “Život smeća”, naučnu debatu na temu klimatskih promena, društvenu igru velikog formata, naučne radionice i projekcije dokumentarnih filmova.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 109
Go to top