Kultura


Planinarsko društvo "Kablar" iz Čačka i Kulturni centar Gornji Milanovac u sredu, 28. marta u 18 sati u Holu velike sale organizuju predstavljanje ”Ovčarsko – kablarske klisure, kao predela izuzetnih odlika i kategorije”.

Reči će biti i o Alpinističkom odseku Planinarskog društva “Kablar” i planinarsko – alpinističkom potencijalu Ovčarsko – kablarske klisure.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Pozorišna predstava “Šampioni” autora Ivana Velisavljevića, koji je inspiraciju za delo pronašao u komadu Džejsona Milera, večeras, 22. marta, u 20 časova, biće izvedena u Domu kulture.

„ŠAMPIONI“ su tragikomična priča o jednom malom gradu u Srbiji danas i o nekoliko starih prijatelja koji pri ponovnom okupljanju i proslavi velikog jubileja, dvadesetogodišnjice od osvajanja košarkaške titule, otkrivaju neke gorke istine o sebi i potezima koje su vukli u prošlosti.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter


Izložba slika sa Likovne kolonije “Galetovo sokače” biće predstavljena u ponedelljak, 26 marta u 18:30 sati u Holu velike sale Kulturnog centra (Dom kulture).
Postavku čine radovi umetnika po pozivu koji su prošle godine stvarali u Brđanima u okviru 2. Likovne kolonije “Galetovo sokače”.  Radovi u Holu velike sale Kulturnog centra biće izloženi do 2. aprila 2018. godine.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 131
Go to top