Kultura

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u četvrtak, 19. jula od 18 sati u Modernoj galeriji knjigu Svetlane Matić “Pevam danju, pevam noću ”.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter


Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u utorak, 10. jula u 13 sati u “Maloj galeriji” Centralnog doma Vojske u Beogradu, izložbu radova iz Zbirke Likovne kolonije “Mina Vukomanović Karadžić”.

Među izloženim radovima naćiće se dela: Božidara Prodanovića, Božidara Petrovića, Predraga Peđe Miloševića, Zorana i Nevene Rajković, Milete Prodanovića, Milana Miletića, i brojnih drugih slikara koji su u protekle dve ipo decenije učestvovali u radu Likovne kolonije.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U sklopu saradnje Srpskog festivala svetske muzike iz G. Milanovca i festivala, klubova iz Norveške, naši Aleksići bili su na svojoj mini turneju, i trećoj poseti ovoj Skandinavskoj zemlji. 

Njihov scenski nastup, virtuoznost na gitarama i kvalitet muzičkog predstavljanja, nikog nije ostavio ravnodušnim, dobili su ponudu za snimanje diska na Muzičkom univerzitetu kao i za učešće na jednom festivalu saznajemo od Slobodana Božovića, direktora SWMF.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 46
Go to top