Kultura

Pozorište lutaka “Pinokio” iz Beograda izvešće u sredu, 25. oktobra za decu predškolskog uzrasta predstavu “Bajka o ribaru i ribici”. Predstava će biti izvedena na sceni Doma kulture.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Bend KAL iz Beograda u četvrtak, 2. novembra na sceni velike sale Kulturnog centra izvešće svoj prvi koncert u Gornjem Milanovcu.
KAL je urbani romski bend iz predgrađa Beograda. Muzički stil koji je ovaj bend kreirao zapadni kritičari su nazvali Rock’n’Roma i to svakako najbolje oslikava njihovu muziku. Iz sebe imaju više od 400 koncerata. Nastupali su na najznačajnijim domaćim, evropskim i svetskim festivalima i postigli zavidnu evropsku karijeru. Dovoljno je reći da su svirali na festivalima poput Roskildea u Danskoj, Fuzion Festivala u Berlinu, Pepsi Sziget Festivala u Budimpešti, kao i na domaćem EXIT Festivalu. Kal je nastupao na Serbia World Music Festivalu 2009. godine, Takovo, Gornji Milanovac

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Komedija „Zabranjeno voće“, praizvedba komada „I rusteghi“, jednog od najvećih komediografa u istoriji pozorišta, Karla Goldonija, u četvrtak, 26. oktobra biće izvedena u sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 73
Go to top