Politika

Skupština opštine Gornji Milanovac bi u narednih godinu dana mogla da pređe na digitalni rad, ukoliko se ostvare planovi lokalne samouprave, saznajemo od predsednika SO Lazara Nikolića.

U skladu sa vremenom i razvojem tehnologija, uskoro bi skupštinski materijal na gomili papira i glasanje podizanjem ruku trebalo da ode u istoriju.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Treća redovna sednica Saveta Moravičkog upravnog okruga u 2019. godini održana je danas u Svečanoj sali Okružnog načelstva u Gornjem Milanovcu.

Na dnevnom redu današnjeg zasedanja govorilo se o pojačanom nadzoru u primeni zakonskih i propisa lokalnih samouprava u oblasti zaštite životne sredine i komunalne higijene. Državni sekretar Blažić izjavio je da je stanje u Moravičkom okrugu kada je reč o zaštiti životne sredine i ekologiji nije loše.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

"Na sednici OO SNS Gornji Milanovac održanoj 18. marta 2019.godine oštro su osuđena dešavanja od 16. i 17. marta u našoj prestonici koje su izazvali najekstremniji i najnasilniji od svih kolovođa takozvanih nezadovoljnih građana Đilasa, Obradovića, Jeremića i Lutovca", kažu milanovački naprednjaci u saopštenju koje prenosimo u celosti.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Prema pisanju Blica, pomilovanje se odnosi na sve, sem na lica koja su nosila motorne testere, pretila novinarima, koja su tukla i pretila nožem policajcima ispred Predsedništva Srrbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomilovaće sve one koji su uhapšeni zbog protesta, a budu tražili pomolovanje, javio je Blic. Pomilovanje se odnosi na sve, osim na lica koja su u zgradu RTS unela motornu testeru i pretila novinarima, navodi se.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović, koji je ranije bio uhapšen kao nalogodavac paljenja kuće jednog novinara, podneo je ostavku na mesto predsednika te beogradske opštine i sve stranačke funkcije, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS).

Kako prenosi UNS, na sednici opštinskog odbora SNS Grocka Simonović je rekao da je svako nevin dok se ne dokaže suprotno i da je on osumnjičen ali ne i osudjen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 61
Go to top