Tokom vikenda karate klub „Milanovac“ ponovo se pozicirao među najbolje klubove naše zemlje.

Naime, u subotu je u Čačku održan 48. po redu, tradicionalni, međunarodni karate turnir „Zlatni pojas“ za mlađe uzrasne kategorije, koji je inače i jedan od tri trofeja Srbije, koji pored kupa i prvenstva države imaju bodovni karakter za izbor za ulazak u reprezentaciju.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Internacionalni Kup Srbije 2019 održan je u subotu 20. aprila u Beogradu. Na takmičenju je nastupio veliki broj kvalitetnih takmičara iz Srbije i regiona.

Prijepoljac Dejan Voloder, koji nastupa za naš milanovački klub BBFK Polomac MP, nastavio je uspešan niz. Ostvario je novu pobedu. Miško Polomac trener kluba kaže da je Dejan sjajan potvrđeni sportista koji i pored uvek vrhunske forme i prezentacije iz nastupa u nastup ide korak više.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Turnir "Zlatni pojas" Čačka održan je za poletarce, pionire i nade, a na nejmu je učestvovalo oko 700 takmičara iz zemlje i inostranstva. KK Do Kan je predstavljalo šest takmičara koji su ostvarili sjajne rezultate.

U konkurenciji kata svi takmičari su učestvovali u klasi B. Drugo mesto su osvojili Nikola Jelić i Sara Pešić, a treće mesto Magdalena Adžić i Tara Grbović.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U Sremskoj Mitrovici održan je otvoreni miting u atletici na kome su učestvovale i tri članice Ak Takovo. Staša Radoman je bila naśa najbolje plasirana predstavnica u disciplini bacanje vortexa, gde je sa rezultatom 37.32m zauzela četvrto mesto od 16 učesnica, dok je u skoku u dalj sa rezultatom 4.76m zauzela 5 mesto u konkurenciji od 43 učesnice.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 54
Go to top