Od oktobra meseca kada je formiran novi Upravni odbor na čelu sa predsednikom Miloradom Borovnjakom, vizionarima Vladimirom Simićem i Jovanom Lazićem i ostalim članovima Upravnog odbora koji su prvo uveli potpunu finansijsku disciplinu a potom i zadatak da ženska ekipa OK "Takovo Zvezda Helios" se bori za ulazak u Superligu a muška ekipa za ulazak u Prvu ligu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Međunarodni 10. jubilarni karate turnir A kategorije „Mavaši kup“ održan je nedelju, 18. februara u hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu. Na turniru je učestvovalo oko pedeset klubova iz nekoliko zemalja iz okruženja, a KK „Milanovac“ je uzeo učešće sa sedam nastupa u katama. Karatisti „Milanovca“ ostvarili su odličan uspeh, osvojivši šest medalja, dve zlatne, dve srebrne i dve bronzane.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Takmičenje u gimnastici za uzrast od prvog do osmog razreda biće održano u Kraljevu, u subotu, 24. ferbuara. Organizator je takmičenja je Društvo za fizičko vaspitanje "Partizan" iz Kraljeva, a Gimnastički klub "Takovski grm" iz Gornjeg Milanovca na ovom takmičenju će debitovati.

Za prvi zvanični nastup naše gimmnsaticarke se uveliko prirpemaju, a iz kluba poručuju da se nadaju uspehu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U derbiju XVI kola Prve lige Srbije, odbojkašice Takovo-Zvezda Heliosa su na svom terenu savladale ekipu novosadskog FOK-a sa 3:0, po setovima 25:13; 25:15 i 25:16. Susret sa liderom na tabeli, naše devojke su dočekale sa 10 uzastopnih pobeda, pa se očekivala velika borba u meču koji direktno odlučuje o poretku na vrhu tabele.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 33
Go to top