Na gradskom stadionu, u Gornjem Milanovcu, sutra sa početkom u 15:30h biće održano PRVO KOLO LETNJE LIGE za mlađe pionire i pionirke.

Iz AK Takovo pozivaju sve ljubitelje atletike da dođu, u subotu 20. jula, na stadion SD "Takovo" i uživaju u ovoj sportskoj priredbi. Učestvovaće oko 150 sportista, mlađih pionira i pionirki i atletskih škola iz 15 gradova Centralne Srbije.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Noćni turnir u malom fudbalu "Rudnik 2019", na Rudniku, počinje u petak 19. jula, na terenima OŠ "Arsenije Loma". Oni koji žele da učestvuju mogu da prijave svoju ekipu do sutra, 18. jula. Kotizacija po ekipi iznosi 10.000 dinara.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Iako je prošlo tri meseca od završetka prvenstva, odbojkaši METALAC Takova nisu pravili pauzu. Ekipa vredno trenira i priprema se za prvoligašku sezonu koja počinje u oktobru.

Trener Miloš Ignjatović i sportski direktor Radovan Gavrilović već su odavno sklopili tim za nove pobede i pohod na Super ligu. Sjajna organizacija i rezultati ovog kluba nikako ne prolaze nezapaženo pa je na adresu Milanovčana stigao poziv iz Odbojkaškog Saveza Srbije za odigravanje prijateljske utakmice protiv reprezentacije Kuvajta, koja boravi u našoj zemlji.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Trener Bolonje Siniša Mihajlović potvrdio je danas da su testovi krvi pokazali da boluje od akutne leukemije. On je na konferenciji potvrdio da je na dodatnim pregledima, kojim je podvrgnut zbog groznice, pokazano da boluje od leukemije.

"Imao sam groznicu, ali doktorka nije verovala da je to tek tako... Otišao sam na još jedan test i on je pokazao da imam leukemiju", rekao je Mihajlović.

On je potom detaljnije objasnio situaciju.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 65
Go to top