Predstavljanju žena u medijima, kao i položaju novinarki u medijskim kućama, bio je posvećen drugi deo okruglog stola koji su organizovali Forum žena Prijepolja i TV Forum, povodom 18 godina Foruma žena Prijepolja i deset godina TV Forum.

U okviru okruglog stola Mediji u Srbiji – izazovi i stranputice, poseban deo posvećen je feminizaciji novinarske profesije. Istaknuto je da između 60 i 70 odsto angažovanih u medijima čine žene, koje su u značajnoj većini i na studijama novinarstva, dok su na rukovodećim mestima u medijima uglavnom muškarci.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević i predsednik kompanije "Jomil" Jovan Čeković, položiće u sredu, 24. oktobra, kamen temeljac za hotel-spa u okviru kompleksa Turističko-rekreativnog centra "Momčilo Čeković” u Koštunićima.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Asfaltiranje i radovi na rehabilitaciji nekategorisanog puta u Mesnoj zajednici Pranjani, u zaseoku Glišići završeni su proteklog vikenda. Preduzeće „Srbija put“ iz Beograda protekle subote asfaltiralo je 400 metara puta u zaseoku Glišići, u Pranjanima. Vrednost ovih radova je 1.817.428,32 dinara sa PDV-om. Sredstva su obezbeđena iz budžeta opštine Gornji Milanovac, dok su 1/3 sredstava obezbedili meštani ove mesne zajednice, navodi se u saošštenju PR službe kabineta predsednika opštine Gornji Milanovac.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Hraniteljstvo - ljubav i porodično okruženje za decu bez roditeljskog staranja

Centar za socijalni rad Gornji Milanovac i Centar za porodični smeštaj i usvojenje Kragujevac održali su obuku za šest hraniteljskih porodica sa teritorije opštine Gornjeg Milanovca, saopštavaju iz informativne službe kabineta predsednika opštine.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Iz Nacionalne služba za zapošljavanje obaveštavaju da će sutra, u utorak 23. oktobra, preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za septembar 2018. godine, a da će privremenu novčanu naknadu za avgust 2018. licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, isplatiti u sredu 24.10.2018. godine.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 112
Go to top