Na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradi, na štandu Turističke organizacije opštine Gornji Milanovac, direktor Srpskog festivala svetske muzike Slobodan Božović i tehnički direktor Aleksandar Raković predstavili su desetogodišnji rad festivala posetiocima sajma i najavili program koji nas očekuje ove godine.

Naime, od 19. do 23. aprila Gornji Milanovac će biti prestonica svetske muzike i epicentar nove muzičke arene u kojoj nema granica u muzičkom izražavanju, a sajam je pravo mesto za prezentaciju ovoga što rade čitavu deceniju.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Još jednom je potvrđen kvalitet Milanovačke odbojke. Ovaj put to su uradili učenici Gimnazije „Takovski ustanak“ koji su osvojili drugo mesto na Republičkom prvenstvu srednjih škola u odbojci.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter


„Srbija u ritmu Evrope“ u Gornjem Milanovcu


Audicija za najveće dečje muzičko takmičenje u zemlji, "Srbija u ritmu Evrope", namenjeno deci osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, talentovanoj za pevanje i ples održana je danas u Domu kulture, u Gornjem Milanovcu, a učestvovalo je 30 učenika, 15 osnovaca i 15 srednjoškolaca.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U Politici bez odgovora zbog čega je cenzurisan in memoriam tekst

Piše:K.Ž   Online danas.rs

Glavni urednik Politike Žarko Rakić juče nije želeo da odgovori na pitanje Danasa zbog čega je in memoriam tekst Srđana Škora u ovom listu cenzurisan.

Bez odgovora su bili i drugi urednici u ovoj medijskoj kući.

Iz teksta koji je u čast Darka Novakovića, nedavno preminulog art direktora Politike, napisao novinar Srđan Škoro, eliminisane su rečenice u kojima se govori da je Novaković, između ostalog grafički opremio knjigu „Vučić i cenzura“, čiji je Škoro autor.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U Srbiji će od nedelje, 25. februara biti ledeni dani, u jutarnjim satima se očekuje umeren, lokalno i jak mraz, kao i formiranje ili povećanje visine snežnog pokrivača, upozorio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Na severu Srbije visina snežnog pokrivača biće od pet do 10 centimatara, u ostalim predelima od 10 do 20 centimetara, a još više od toga biće ponegde na istoku i u planinama.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 182
Go to top