Raspisan javni poziv za pomoć izbeglim licima

Raspisan javni poziv za pomoć izbeglim licima foto:Opština Gornji Milanovac

Potpisivanjem Potprojekta 8 Regionalnog stambenog programa sa Evropskom unijom, Komesarijat za izbeglice raspisao je zajedno sa opštinom Gornji Milanovac javni poziv za pomoć izbeglim licima.

Juče su u prostorijama Opštinske uprave, zamenica predsednika opštine Jadranka Dostanić i Ljiljana Rakić ispred Komesarijata za prihvat izbeglica sa svojim saradnicima, u okviru info dana, svim zainteresovanim korisnicima dodatno pojasnile sve uslove konkursa.

 

foto:Opština G. Milanovac

Korisnici mogu biti lica koja imaju boravište/prebivalište na teritoriji opštine Gornji Milanovac.

Izbegla lica mogu konkurisati za pomoć u građevinskom materijalu kao vidu pomoći u stambenom zbrinjavanju. Takođe, mogu konkurisati za montažne kuće kao vid stambenog zbrinjavanja, ali i za dodelu bespovratne pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, ukoliko je odgovarajuća seoska kuća u skladu sa uslovima koji su nevedeni u konkursu.

Javni poziv će se realizovati centralizovano, a izbor korisnika će sprovesti Komisija za izbor pomoći u stambenom zbrinjavanju.

Sva zainteresovana lica mogu se informisati o konkursu i konkurisati na isti u zgradi Opštinske uprave Gornji Milanovac, Takovska 2, u kancelariji broj 10, kod opštinskog poverenika za izbegla i rasejana lica u periodu od 08:00-15:00 časova svakog radnog dana.


KABINET PREDSEDNIKA OPŠTINE

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top