Kupališna sezona na Gradskom bazenu počinje 15. juna

Kupališna sezona na Gradskom bazenu počinje 15. juna foto: V. Popović, gminfo.rs

Kupališna sezona na Gradskom bazenu počinje u petak, 15. juna i trajaće do 31. avgusta, a radno vreme ove sezone biće za sat vremena duže tako da će bazen raditi od 9h do 20 časova. 

Od ove godine posetioci će moći da iznajme ležaljku + suncobran i to za 100 dinara, a cena ulaznice biće ista kao i prethodne godine, saznajemo od direktora Ustanove SRC Gornji Milanovac Predraga Markovića.

Predrag Marković, direktor Ustanove SRC Gornji Milanovac, foto:V. Popović, gminfo.rs

- Jedna od novina od ovog leta na Gradskom bazenu su ležaljke i suncobrani. Sredili smo ulazak na bazen, jedan deo behatona gde će biti kafić, podlogu za tuševe. Takodje smo zamenili i reflektore za noćno kupanje i prešli na led tehnologiju. U malom bazena uradili smo novu rešetku i postavili nove dečje tobogane. Planirali smo i ovog leta da organizujemo noćno kupanje ali sve u zavisnosti od vremenskih uslova, a prvo će biti krajem juna. Što se tiče kafića ove godine je na oglasu nabavku dobio kafić K2 Elit a što se tiče sladoleda imaćemo frižidere Frikom i Nestle - rekao je Marković.

I ovoga leta đaci milanovačkih osnovnih i srednjih škola će za dnevnu kartu na gradskom bazenu izdvajati 100 dinara, dok je cena karte za odrasle 150 dinara. Za decu do sedam godina, u pratnji roditelja, ulaz je slobodan. I ove godine u prodaji će biti sezonske karte, a za individualne karte sugrađani će morati da izdvoje tri hiljade dinara, dok će cena porodične tj grupne (za pet osoba) iznositi osam hiljada dinara.

foto:gminfo.rs


Prema rečima Predraga Markovića, Opština G. Milanovac i Ustanova SRC Gornji Milanovac, najbolje đake i ove godine nagrađuju besplatnim sezonskim kartama.

- Odlučili smo da i ove kupališne sezone nagradimo najbolje učenike, pa će sezonske karte biti uručene dobitnicima Vukove diplome, đacima generacija, dobitnicima diploma prva tri mesta na Republičkim takmičenjima kao i najboljim sportistima godine. Novina od ove godine je da će svako treće, i naredno, dete u porodici, starosti od 8 do 18 godina, dobiti besplatnu sezonsku ulaznicu koja će se uz dokaz (Izvod iz matične knjige rodjenih) podizati u Ustanovi SRC G. Milanovac ili kapiji bazena - rekao je direktor Marković i dodao da će ovog leta teren za odbojku srediti i koristiti odbojkaši OK TAKOVO.

 

foto:gminfo.rs

Besplatne ulaznice biće podeljene i korisnicima Centra za socijalni rad, Crvenog krsta Gornji Milanovac i deci sa posebnim potrebama. Takođe, biće organizovana škola plivanja po ceni od 1500 dinara po polazniku.


I ove godine na blagajni Ustanove "Sportsko-rekreativni centar" Gornji Milanovac mogu da se kupe sezonkse karte za gradski bazen, čije su cene, iste kao i prethodne godine.

foto:gminfo.rs

 

foto:gminfo.rs

Po rečima Markovića Zavod za javno zdravlje iz Čačka redovno će vršiti analizu vode, a o bezbednosti kupača zaduženi su licencirani spasioci i ove godine.

Od prošle godine Ustanova „Sportsko-rekreativni centar“ rukovodi gradskim bazenom, a prema rečima rukovodstva Ustanove, prethoda sezona je rekordna po broju kupača na bazenu.

 

gminfo.rs

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top