U "Dragačevskim horizontima” najniže cene na Saboru trubača u Guči

U "Dragačevskim horizontima” najniže cene na Saboru trubača u Guči foto: Guča Saborski odbor

Guča – Samo što je Sabor počeo u nekim tradicionalno „prijateljskim“ medijima pojavili su se zlonamerni tekstovi sa namerom da se ova manifestacija unizi i uruši, navodi se u saopštenju Saborskog odbora.

Kad ništa drugo nisu mogli da nam zamere, kad nijedan slučaj kršenja javnog reda i mira nije zabeležen, onda su počeli da objavljuju „visoke“ cene ugostiteljskih usluga.

Još jednom podsećamo javnost, a pre svega naše goste na Saboru, da su naši ugostitelji ozbiljni ljudi koji se na potpuno odgovoran i reprezentativan način predstavljaju vodeći računa o sopstvenim interesima ali da na najbolje mogući način ugoste svoje goste

Pod stalnim su nadzorom organizatora i republičkih inspekcija i niko se neće osetiti na bilo koji način oštećenim. Ni država, ni organizator, ni gost ali niti koji zarađuju hleb za sebe, svoje članove porodice i zaposlene radnike.
Da bi zaštitio svoje saboraše, organizator je osnovao svoje privredno društvo koje u Motelu „Dragačevski horizonti“ nudi najniže cene na Saboru. Tako npr. kafa je 50 dinara, litar mineralne vode 100 dinara, flaša piva 120 dinara, kupus 350 dinara...

TO je najbolji odgovor na špekulacije koje su se pojavile u medijima sa ciljem da se odvrate oni koji čekaju godinu dana da dođu na Sabor u Guču.

 

Saborski odbor

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top