Potvrda uspešne saradnje lokalne samouprave sa privrednicima

Potvrda uspešne saradnje lokalne samouprave sa privrednicima foto:Opština Gornji Milanovac

Klub privrednika opštine Gornji Milanovac protekle nedelje održao je sednicu Upravnog odbora. Na sastanku su izneti predlozi i aktivnosti koji se odnose za pripremu tribine za studente koja je zakazana za 08. decembar 2018. godine sa početkom u 13.00 časova, saopštavaju iz kabineta predsednika opštine Gornji Milanovac.

foto:Opština G. Milanovac

Po ovom pitanju razvila se diskusija i izneti su brojni predlozi. Osnovni cilj ove tribine je da se svi studenti koje stipendira opština Gornji Milanovac kao i određena privredna društva iz naše opštine, kao i drugi zainteresovani studenti, upoznaju sa milanovačkom privredom i kompanijama iz naše opštine.

Uspešni direktori, menadžeri i vlasnici firmi u našoj opštini, koji vode neka od najuspešnijih preduzeća kako u zemlji, tako i u regionu, predstavili bi svoj razvojni put i to da ukoliko ima volje za radom i trudom može da se bude uspešan i u maloj sredini kao što je Gornji Milanovac. 

Takođe, na tribini će biti reči i o najmodernijim tehnologijama koje ove kompanije koriste u svom radu, ali i o konstantnom i kontinuiranom ulaganju u proizvodnju i znanje koje daje rezultate.

Sastanku su prisustvovali direktor kompanije „Foka“ Miroslav Radovanović, koji je ujedno i predsednik Upravnog odbora ovog Kluba, generalni direktor preduzeća „Rudnik i flotacija d.o.o.“ Aco Ilić, direktor poslovnice kompanije „DDOR osiguranje Novi Sad“ u Gornjem Milanovcu Nebojša Lazović, direktor kompanije „Zvezda Helios“ Stanica Levajac, direktor preduzeća „GM Invest d.o.o.“ Vladimir Tanasković, direktor kompanije „S-Group“ Žarko Savićević, vlasnici preduzeća „DAM 93“ Dragan i Dragana Marjanović, direktor filijale Erste banke u Gornjem Milanovcu Nenad Jevtović, direktor kompanije „Tetra Pak“ u Gornjem Milanovcu Jovan Gligorijević i direktor Javnog komunalnog preduzeća Ivan Lazić.

Sednici Upravnog odbora privrednika prisustvovao je i predsednik opštine Dejan Kovačević

Privrednici su imali priliku da u direktnom razgovoru sa predsednikom opštine Dejanom Kovačevićem dobiju odgovore na pitanja koja se tiču kako njih samih i njihovih kompanija, tako i lokalne samouprave. Predsednik Kovačević je iskoristio svoje prisustvo na sastanku i članove Upravnog odbora Kluba privrednika obavestio o aktuelnim, ali i o budućim projektima koji se tiču opštine Gornji Milanovac, a čija realizacija je planirana za naredni period, navodi se u saopštenju.

 

 

Izvor: Informativna služba kabineta predsednika opštine

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top