GM Optimist - Novih 30 sadnica za drvored pored Despotovice

GM Optimist - Novih 30 sadnica za drvored pored Despotovice foto:GM Optimist

Članovi Udruženja građana GM Optimist, u okviru projekta "Još samo par stabala za nas", koji je sufinansiran od strane Ministarstva zaštite životne sredine, posadili su novih 30 sadnica za drvored pored Despotovice.

Naime, aktivisti GM Optimista pre dvadesetak dana uputili su poziv Milanovčanima da se priključe akciji i pomognu u kopanju rupa.

foto: GM Optimist

- Na naš poziv za pomoć u kopanju rupa odazvala su se dva radnika Metalca, Radojko Nešković i Jadranko Živanić. Ovoga puta zahvaljujemo se i gospođi Nadi Kalimančević koja je delegirala članove svog tima i obećala saradnju i u budućnosti, naročito kada je u pitanju nega i zalivanje sadnica - rekao je za naš portal Bojan Milovanović, iz GM Optimista.

foto:GM Optimist

foto:GM Optimist

Prema njegovim rečima najveći i najteži posao jeste kopanje rupa, jer je zemlja pored reke ustvari nasip pa ima dosta kamenja, a trenutno je i veoma tvrda usled dugotrajnog nedostatka kiše, pa im je u tom delu bila neophodna pomoć kako bi što pre sve završili.

- Imali smo i pokaznu vežbu sađenja za učenike drugog razreda OŠ "Desanka Maksimović", i ovom prilikom zahvaljujemo se učiteljici Goci Urošević - kazao je Milovanović.

 

 

gminfo.rs

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top