Za lečenje mladog fudbalera Nikole Minića prikupljeno 452.000 dinara

Za lečenje mladog fudbalera Nikole Minića prikupljeno 452.000 dinara foto: Fb Nikola Minić

Mladi fudbaler, Nikola Minić nalazi se u najbitnijoj utakmici života. Bori se protiv leukemije. FK Takovo i FK Metalac pozvali su prošle srede sve ljude dobre volje, da dođu na utakmicu i kupovinom ulaznice pomognu u lečenju našem mladom sugrađaninu.

Prikupljena sredstva u iznosu od 452.000 dinara od humanitarnog meča FK Takovo - FK Metalac i manifestacije "Tako volim Takovo" uručena su porodici Minić za lečenje obolelog Nikole.

Porodici Minić uručena prikupljena novčana sredstva, foto: FK Takovo, FK Metalac

Naime, fudbalski klubovi Metalac i Takovo organizovali su humanitarnu utakmicu na pomoćnom terenu FK Metalac u cilju prikupljanja sredstava za lečenje našeg sugrađanina. Ulaznice su se prodavale po ceni od 200, 500 i 1000 dinara i svako je mogao da odabere koju će ulaznicu da kupi. 

Ove godine i zabava FK Takovo i OK Takovo je imala humanitarni karakter jer se 200 din od prodatih karata izdvajalo za lečenje iznenada obelolog mladog fudbalera, 22-godišnjeg Nikole Minića.

Svi ljudi dobre volje koji žele i mogu da pomognu našem sugrađaninu moći će to da urade i uplatom na namenski račun koji će biti otvoren narednih dana, a o čemu ćemo vas informisati.

 

 

gminfo.rs

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)
Go to top