Sergej Trifunović večeras u G. Milanovcu

Novi protest pod nazivom "Jedan od pet miliona" biće održan danas u Gornjem Milanovcu u 18 časova na Trgu Kneza Mihaila, a na skupu će govoriti Sergej Trifunović i Đorđe Miketić, nakon čega će građani krenuti u protestnu šetnju.

Najavljena šetnja je standardnom rutom, glavnom gradskom ulicom do milanovačke kasarne, i nazad do trga. Ovo je peti gradjanski protest, koji se pod parolom 1 od 5 miliona održava u Gornjem Milanovcu od 12. januara u znak podrške protestima, koji se subotom održavaju u Beogradu, od 8. decembra prošle godine.

Gradjani koji na društevnim mrežama daju podršku protestu navode da su nezadovoljni radom, kako republičke, tako i lokalne vlasti, i poručuju da žele i svoje sugradjane da oslobode straha koji je vladajuća koalicija zavela u Srbiji. Milanovčani koji se večeras po peti put okupljaju na trgu pozivaju svoje sugrađane da im se pridruže u protestnoj šetnji od 18 časova na Trgu Kneza Mihaila.

Sergej Trifunović će nakon šetnje prisutvovati osnivanju lokalnog odbora Pokreta slobodnih gradjana u Gornjem Milanocu, nakon čega će razgovarati sa novinarima, gradjanima i predstavnicima lokalnih pokreta iz centralne Srbije.

Od 21 sat u milanovačkom Art kafeu zakazana je žurka, na kojoj će DJ biti upravo Sergej Trifunović.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)
Go to top