Print this page

Sergej Trifunović večeras u G. Milanovcu

Novi protest pod nazivom "Jedan od pet miliona" biće održan danas u Gornjem Milanovcu u 18 časova na Trgu Kneza Mihaila, a na skupu će govoriti Sergej Trifunović i Đorđe Miketić, nakon čega će građani krenuti u protestnu šetnju.

Najavljena šetnja je standardnom rutom, glavnom gradskom ulicom do milanovačke kasarne, i nazad do trga. Ovo je peti gradjanski protest, koji se pod parolom 1 od 5 miliona održava u Gornjem Milanovcu od 12. januara u znak podrške protestima, koji se subotom održavaju u Beogradu, od 8. decembra prošle godine.

Gradjani koji na društevnim mrežama daju podršku protestu navode da su nezadovoljni radom, kako republičke, tako i lokalne vlasti, i poručuju da žele i svoje sugradjane da oslobode straha koji je vladajuća koalicija zavela u Srbiji. Milanovčani koji se večeras po peti put okupljaju na trgu pozivaju svoje sugrađane da im se pridruže u protestnoj šetnji od 18 časova na Trgu Kneza Mihaila.

Sergej Trifunović će nakon šetnje prisutvovati osnivanju lokalnog odbora Pokreta slobodnih gradjana u Gornjem Milanocu, nakon čega će razgovarati sa novinarima, gradjanima i predstavnicima lokalnih pokreta iz centralne Srbije.

Od 21 sat u milanovačkom Art kafeu zakazana je žurka, na kojoj će DJ biti upravo Sergej Trifunović.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(5 glasova)