Sajam zapošljavanja u Čačku

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Čačak organizuje 59. Sajam zapošljavanja u sredu, 17. aprila 2019. godine od 11 do 14 časova, u holu Doma kulture u Čačku, Trg ustanka 2-6.

Filijala Čačak je ove godine uspela da obezbedi izuzetnu ponudu slobodnih poslova. Učešće je prijavilo blizu 45 poslodavaca sa područja grada Čačka ili registrovanim poslovnim jedinicama u Čačku, sa prijavljenim potrebama za zapošljavanje više od 350 novih radnika različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme: preko 300 radnika za proizvodni sektor u tekstilnoj, prehrambenoj, grafičkoj i metaloprerađivačkoj proizvodnji, vaspitači, inženjeri elektrotehnike, prodavaci, vozači B i C kategorije, električari, radnici u administraciji i osiguranju, kao i radna mesta na kojima će biti angažovane osobe sa invaliditetom i dr.

Potrebe za novim radnicima su ovog puta iskazali: Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, Stax Technologies, Unipromet, Alfako inženjering, Litopapir, PVC Profil centar, Enal-elektro, NT-Bolero, Lastva, Suvobor koop nn, UTP Morava, PU Mimiland, Tatović, Hemogum i dr.

Nezaposlena lica na Sajmu imaju mogućnost da se detaljnije informišu o ponudi slobodnih poslova u našem gradu, ali i šansu da svoje kvalifikacije, znanje i predstave potencijalnim poslodavcima. Podsećamo sve one koji žele da konkurišu na ponuđenim radnim mestima da je potrebno da ponesu svoje biografije u više primeraka.

 

NSZ

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top