Završen Eko-paket kreativni konkurs za 2019, počelo glasanje

Završen Eko-paket kreativni konkurs za 2019, počelo glasanje foto:privatna arhiva

U toku je glasanje za kreativni konkurs na facebook stranici Eko paket Srbija na kome učestvuju deca iz našeg grada. Potrebno im je sto više lajkova.

Svi učenici prvog razreda OŠ ''Sveti Sava'' napravili su kućicu za mačku. To je grupni rad. Ostali radovi su u pojedinačni. Lazar Ilinčić, 4.5 godine - avion i pilotska kapa ispred PU ''Sunce''. Cilindar, Una Milosavljević I razred OŠ ''Momčilo Nastasijević'', Vitez - Kosta Ilinčić III razred OŠ ''Desanka Maksimović'' i Abažur za luster - Djurdje Djurović III razred OŠ '' Sveti Sava''.

 

 

Ove godine u Eko-paket kreativnom konkursu učestvovalo je 66 Eko-škola iz cele Srbije. Naši mališani, učenici, srednjoškolci, kao i studenti napravili su preko 1300 radova od upotrebljene Tetra Pak ambalaže. Praveći različite predmete, oni su upotrebljenom Tetra Paku davali „novi život“, jer je ove godine tema bila „Cirkularna ekonomija“.

Radovi koji su ušli u uži izbor su trenutno kod žirija na ocenjivanju. Dok se radovi ocenjuju, na facebook stranici Eko Paket Srbija otvoreno je on-line glasanje.

Na sledećem linku možete pogledati radove i glasati za one koji vam se najviše dopadnu, na taj način im povećavate šansu za dobijanje nagrada.

https://www.facebook.com/ekopaketsrbija/

 

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top