Drugi projekat razvoja zdravstva Srbije - Milanovačka bolnica domaćin sastanka

Drugi projekat razvoja zdravstva Srbije - Milanovačka bolnica domaćin sastanka foto: Opšta bolnica GM

U okviru Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije, koji se bavi implementacijom dijagnostički srodnih grupa, kao novim načinom prikaza epizoda nege lečenja, a samim tim i novim načinom finansiranja zdravstvenih ustanova, Opšta bolnica Gornji Milanovac je bila domaćin prvom sastanku povodom prikazivanja rezultata za poslednji kvartal 2018. i januar 2019.

foto: Opšta bolnica 

"Razlog što je prvi sastanak održan u našoj Opštoj bolnici je činjenica da je Opšta bolnica Gornji Milanovac primer dobre prakse u navedenom periodu. Od strane predstavnika Ministarstva zdravlja pohvaljen je menadžment milanovačke bolnice zbog uspešnih rezultata kao i zbog tendecije ka održivosti kvaliteta izveštavanja", kažu u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu.

Prisutni su bili direktori i rukovodioci zdravstvenih ustanova iz Aranđelovca, Novog Pazara, Kraljeva, Čačka, Ivanjice, kao i rukovodioci Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja iz Čačka i Kraljeva. Kao koordinatori iz Ministarstva zdravlja prisutni su bili dr Simo Vuković, dr Biljana Trivić Ivanović i ostali saradnici na projektu. 

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top