Asfaltiranje lokalnog puta Beršići - Galič

Asfaltiranje lokalnog puta Beršići - Galič foto: Opština G. Milnovac

Opštinsko rukovodstvo opštine Gornji Milanovac ambiciozno planira ulaganja na polju infrastrukture. Opštinska vlast ima konkretne i ozbiljne planove da ove godine u putnu uinfrastrukturu uloži preko 400.000.000,00 dinara, navodi se u obaveštenju PR službe predsednika opštine.

Kako vremenski uslovi to dozvoljavaju, danas je započelo prvo asfaltiranje lokalnog puta u 2019. godini u opštini Gornji Milanvac. Reč je o putu Beršići - Galič koji se asfaltira u dužini od 1km.

foto: Opština G. Milnovac

- Plan koji imamo za ovu godinu jeste ambiciozan obzirom da se radi o nešto preko 400.000.000,00 dinara koje ćemo uložiti u asfaltiranje ulica, saobraćajnica u gradu, nekategorisanih puteva, lokalnih puteva i zabeležićemo jedan rekord koji u zadnjih 20 godina sigurno nije urađen na teritoriji opštine Gornji Milanovac - rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević koji je obišao radove na pomenutoj deonici.

Cena radova na ovoj trasi iznose nešto više od 5.800.000,00 dinara a izvođač radova je valjevsko preduzeće .

- Najviše će se ove godine raditi na gradskom području. Rešili smo da obnovimo i rehabilitujemo sve ulice koje nisu rađene u poslednjih dvadeset do trideset godina. Naravno i preko 100.000.000,00 dinara biće izdvojeno za infrastrukturu po selima za asfaltiranje što lokalnih što nekategorisanih puteva i po našoj dinamici planova mi smo na vreme krenuli - dodao je Kovačević.

foto: Opština G. Milanovac

Završetakom ove deonice stiču se uslovi za uvođenje još jedne autobuske linije Beršići – Galič, kažu iz PR službe predsednika opštine.

 

izvor: PR služba predsednika opštine

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top