Pretežno sunčano i još toplije

ilustracija ilustracija foto:pixabay.com

Tokom dana pretežno sunčano i još toplije, a posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom očekuju se ponegde na jugozapadu, a u toku noći i na severu Vojvodine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 22, a najviša od 33 do 36 stepeni.

U petak pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, ređa pojava kratkotrajnog pljuska i grmljavine u planinskim predelima. Vetar slab, promenljivog smera. Jutarnja temperatura od 15 do 23, dnevna od 33 do 36 stepeni. Upozorenja: Tmax ≥ 35 stepena, verovatnoća: 90%. Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća: 70%.

Subota 15. jun - Pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, ređa pojava kratkotrajnog pljuska i grmljavine u planinskim predelima. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 15 do 23, a najviša od 32 do 34 stepena. Upozorenja: Tmax ≥ 32 stepena, verovatnoća: 90%. Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća: 70%.

Nedelja 16. jun - Pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, ređa pojava kratkotrajnog pljuska i grmljavine u planinskim predelima. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 15 do 23, a najviša od 32 do 34 stepena. Upozorenja: Tmax ≥ 32 stepena, verovatnoća: 90%. Lokalna pojava grmljavina, verovatnoća: 80%.

Prognoza vremena za narednih pet dana (od 17. do 21. juna)
Promenljivo oblačno i sparno, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom, a maksimalna temperatura u većini mesta od 28 do 31 stepen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top