Asfaltiran lokalni put u Mesnoj zajednici Velereč

Asfaltiran lokalni put u Mesnoj zajednici Velereč foto: Informativna služba predsednika opštine

U toku su radovi na asfaltiranju lokalnog puta u MZ Velereč, od restorana „Šumadinac“ ka Carevića putu. Celokupan iznos od preko 5 miliona dinara, neophodan za izvođenje pomenutih radova, finansira se iz budžeta opštine Gornji Milanovac.

Predsednik opštine Dejan Kovačević obišao je danas radove i rekao da je dinamikom radova jako zadovoljan, ali i da sve ono što je planirano u ovoj godini biće ispoštovano i završeno, kaže se u saopštenju informativne službe predsednika opštine.

- Pravac ka Ljutovnici trebalo bi danas da bude završen. Ova saobraćajnica je jako značajna, ne samo za meštane, već kao i alternativni put za sve nepredviđene situacije na ovom delu teritorije. 2019. godina je rekordna po novcu izdvojenom za infrastrukturu, preko 400 miliona dinara je izdvojeno za asfalitranje lokalnih, nekategorisanih puteva i ulica u gradu i sve će biti završeno u predviđenom roku. Budući da smo uštedeli deo novca putem javnih nabavki, izvođači su davali manje cene nego što su bile predviđene predmerom i predračunom koji je dala lokalna samouprava, za ostatak novca ćemo , u narednom periodu, raspisati nove javne nabavke i uraditi još nekoliko putnih pravaca - rekao je Kovačević. 

Predsednik MZ Velereč Jovan Cvetić rekao je da je veoma zadovoljan pomenutim radovima, ali i istakao da je sve više završenih projekata u ovoj mesnoj zajednici, ističe se u saopštenju informativne službe predsednika opštine.

- Sve više radimo, narod je sve zadovoljniji, a borićemo se i dalje da što više uradimo u selu. Ova saobraćajnica nam puno znači. Kada bude završen auto-put imaćemo prečicu, obilazak oko grada. Svaki urađen put svima znači - rekao je Cvetić.

Izvođač spomenutih radova je „AR Gradnja“ d.o.o Beograd, zaključuje se u aopštenju.

 

izvor: Informativna služba predsednika opštine

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top