Zamena starog azbestnog cevovoda u Cvijićevoj ulici

Zamena starog azbestnog cevovoda u Cvijićevoj ulici foto:jkpgm.rs

Uzimajući u obzir potrebe građana Gornjeg Milanovca, JKP „Gornji Milanovac“ je u saradnji sa opštinskom upravom Opštine Gornji Milanovac, koja izvodi radove na rekonstrukciji Cvijićeve ulice, donelo odluku o sanaciji vodovodne mreže u pomenutoj ulici, saopštavaju iz ovog preduzeća.

Zamenom starog azbestnog cevovoda, omogućava se kontinuirano snabdevanje vodom više desetina domaćinstava u širem delu Cvijićeve, Rudničke i Ulice Jovana Lazića.

foto: jkpgm.rs

Prema rečima direktor JKP „Gornji Milanovac“ Ivana Lazića, ovom sanacijom cevovoda izvršiće se zamena više od 200 metara glavne vodovodne mreže, kao i oko 200 metara razvodne mreže, do svakog domaćinstva u okolini gore navedenih ulica. 

Završetak pomenutih radova očekuje se u sredu 18. septembra, a nakon ovih radova očekuje se neometano i kontinuirano snabdevanje vodom ovog dela grada.

"Zahvaljujemo se građanima na strpljenju i razumevanju koje su nam ukazali tokom ovih radova", poručuju iz ovog preduzeća.

JKP „Gornji Milanovac“ i u narednom periodu planira dalje radove na zameni dotrajalih cevovoda u saradnji sa opštinskom upravom.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top