Na području opštine G.Milanovac sutra će u školske klupe sesti 394 prvaka

Na području opštine G.Milanovac sutra će u školske klupe sesti 394 prvaka foto: gminfo.rs


U školskoj 2016/2017 godini na području opštine Gornji Milanovac sutra će po prvi put u školske klupe sesti 394 prvačića, što je nešto veći broj prvaka u odnosu na prošlu godinu kada je u prvi razred krenulo 370 učenika.

Sve četiri milanovačke osnovne škole novu školsku godinu počinju na tradicionalni način - svečanim prijemom đaka prvaka i prema unapred utvrđenom rasporedu.

U OŠ Kralj Aleksandar I svečani prijem đaka prvaka zakazan je za 8 sati u Maloj brusničkoj školi. Prepodnevna nastava počinje u 7.30, a pohađaju je učenici I, II, V i VII razreda, dok su učenici III, IV, VI i VIII razreda u popodnevnoj smeni.

OŠ Momčilo Nastasijević prvake dočekuje u 10 sati, a prozivka petaka će biti obavljena u 7.30h. Pre podne nastavu pohađaju učenici II2, II3, III1, III2 i III3, dok popodne u školu idu učenici II1, IV1, IV2, IV3, kao i učenici V, VI, VII i VIII razreda.

OŠ Sveti Sava svoje prvake dočekuje danas u 17 časova. Učenici I, IV, V, VI, VII i VIII razreda nastavu pohađaju prepodne, u smeni od 7:30h, dok učenici II i III razreda u školu idu popodne, u smeni od 12h.

U OŠ Desanka Maksimović svečani prijem prvaka zakazan je za 7.30h, u holu školu. Učenici I, III, V i VII razreda u školu idu u pre podne, od 7:30h, dok učenici II, IV, VI i VIII razreda nastavu pohađaju u popodnevnoj smeni, od 13 sati.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top