Gorica Petrović: Uvek sam radila profesionalno i u skladu sa zakonom

Načelnica Opštinske uprave opštine Arilje, Gorica Petrović Načelnica Opštinske uprave opštine Arilje, Gorica Petrović foto: arhiva

 

Bivša načelnica milanovačke Opštinske uprave Gorica Petrović, na osnovu javnog konkursa za načelnika Opštinske uprave Opštine Arilje, izabrana je odlukom Opštinskog veća ove opštine, 5. septembra 2016 godine, kao nestranačka ličnost.

- Svoj posao sam uvek radila krajnje profesionalno i u skladu sa zakonom, što su potvrdile brojne kontrole izvršene od strane skoro svih inspekcija, kao i Državna revizorska institucija. Oduvek sam, polazeći od sebe, cenila i poštovala profesionalizam, predanost i odgovornost u poslu pa stoga i podržavam rad Vlade Republike Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem. Uglavnom sam i ja nailazila na poštovanje svog rada i predanosti poslu, a o tome posebno svedoči i priznanje koje sam dobila 2015. godine od Vlade Republike Srbije. U svojoj radnoj karijeri težila sam i u tome da budem profesionalac i stalno se usavršavam, a moram istaći da do sada nikada nisam bila član nijedne političke stranke,- stoji u saopštenju za javnost koje je novoizabrana načelnica Opštinske uprave opštine Arilje, Gorica Petrović, uputila našoj redakciji.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(9 glasova)
Go to top