Počela kupališna sezona na bazenima Aqua dreams Samaila

Počela kupališna sezona na bazenima Aqua dreams Samaila foto: AQUA DREAMS SAMAILA

PR TEKST

Kupališna sezona u Samailama kod Kraljeva počela je danas, a za ljubitelje letnje zabave na bazenima AQUA DREAMS SAMAILA obezbeđen je prevoz iz Gornjeg Milanovca.

Brendirari autobusi će svakog vikenda u 8 sati prevoziti milanovčane do Samaila i vraćati ih u 19 časova. U cenu povratne karte uračunat je i boravak na bazenu i iznosi 800 dinara. Turističko-rekreativni kompleks Aqua dreams Samaila poseduje tri bazena, od kojih su dva za odrasle (dubine od 1,6m do 2,1m), dok je jedan za mlađe populacije i znatno je manjih dubina.

 

 

Radno vreme je od 9 do 19 sati, tokom cele nedelje. Turističko-rekreativni kompleks Aqua dreams Samaila, nalazi se 35 km od Gornjeg Milanovca i prostire se na površini od 5,5 ha uređene površine. Na površini od 2 ha se nalaze tri ribnjaka na kojima gosti mogu uživati u sportskom pecanju soma, šarana i smuđa, a oni koji nisu ljubitelji pecanja mogu se rashladiti u nekom od tri bazena ili komfor mogu naći u restoranu uz rashlađeno piće po želji ili uz neki od specijaliteta sa roštilja.

 

Zabavu i provod možete upotpuniti na nekim od sportskih terena, a ukoliko vam zatreba odmor možete ga pronaći u nekom od apartmana ili garsonjera.

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(3 glasova)
Go to top