Pomozimo i ove godine Crvenom krstu u akciji "Jedan paketić - puno ljubavi"

Pomozimo i ove godine Crvenom krstu u akciji "Jedan paketić - puno ljubavi" foto: Crveni krst G. Milanovac


Crveni krst Gornji Milanovac i ove godine organizuje akciju JEDAN PAKETIĆ-PUNO LJUBAVI

Cilj ove organizacije je da najmladje i nezbrinute mališane, koji novogodišnje i bozićne praznike dočekuju u bolnici ili nemaštini, posetom i poklonom, predstojeće praznike učine radosnijim, i uliju im nadu u bolje sutra.

U ovoj akciji Crveni krst Gornji MIlanovac planira da uruči odredjeni broj paketića deci uzrasta do 11. godina starosti, i poziva donatore da pomognu u realizaciji akcije JEDAN PAKETIĆ-PUNO LJUBAVI kupovinom paketića ili uplatom sredstava za ovu namenu.

- Za Novu 2016. godinu, zahvaljujući donatorima, podelili smo 221 paketić za Novu godinu i Božić. A spisak dece koja su dobila paketiće, uradili su Centar za socijalni rad, Dečji dispanzer i Očna ambulanta. Paketiće su dobila i deca koja su korisnici Narodne kuhinje - rekao je sekretar Crvenog krsta Gornji Milanovac Nebojša Ivović i dodao:
- Pozivam sve ljude dobre volje, moguće donatore, da pomognu u realizaciji naše akcije "Jedan paketić - puno ljubavi", bilo da sami kupe poklon ili da uplate novčana sredstva za ovu namenu. Pomognite - da pomognemo - poručio je Ivović.

 

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)
Go to top