Rekonstrukcija ulice Nikole Lunjevice

Rekonstrukcija ulice Nikole Lunjevice foto:Opština Gornji Milanovac

Posle sedamnaest godina biće rekonstruisana ulica Nikole Lunjevice u Gornjem Milanovcu

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević potpisao je sa ministrom privrede Goranom Kneževićem Ugovor za sufinansiranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za projekat uređenja komunalne infrastrukture u ulici Nikole Lunjevice, saopštavaju iz PR službe kabineta predsednika opštine.

foto:Opština Gornji Milanovac


Opština Gornji Milanovac je ostvarila izuzetnu saradnju sa Ministarstvom privrede. Zajedno sa ovim ministarstvom realizuju se projekti u vrednosti od 59 miliona dinara. Ministarstvo privrede učestvuje sa 25 miliona dinara, dok opština Gornji Milanovac izdvaja 34 miliona dinara za izgradnju fekalne kanalizacije u Industrijskoj zoni „Čair“, rekonstrukciju Spomen kompleksa „Brdo mira“ i izradu projketno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju ulice Nikole Lunjevice, navodi se u saopštenju.

Kod Ministarstva privrede konkurisano je za sredstva i u 2018. godini i to za rekonstrukciju i sanaciju ulice Dragiše Nikolića. Poslednji radovi u ulici Nikole Lunjevice izvedeni su 2000. godine iz donacije Organizacije „USAID“.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top