Otpad gde mu mesto nije (foto)

Otpad gde mu mesto nije (foto) foto:gminfo.rs


DEPONIJA NA KRAJU GRADA

Navikao je naš narod na svašta, ponajviše na loše stvari, pa je GMinfo uslikao jednog našeg sugradjanina (da li je?) kako sa sve traktorom i prikolicom, uredno registrovan i u sred belog dana prosipa otpad u naselju „Ivice“.

 

 

 

 

Često se žalimo na nadležne inspekcijske službe kako ne rade svoj posao. Ipak, ukoliko i posle ovih naših novih fotografija ne kazne izvršioca ovog besramnog čina, onda i jesu za kritiku. U najmanju ruku...

Sa druge strane, postavlja se pitanje ko je taj čovek (a na našim fotografijama se lepo vidi ko je on), kad tako smelo, u sred belog, sunčanog dana, baca smeće pored puta od naselja „Ivice“ ka jednom delu „Rasadnika“. Ko toliko nema obraza da se otvoreno smeje u lice ne samo gradjanima Gornjeg Milanovca, već i komunalnim i insepkcijskim službama?

 

 

 

 

 

 

 

Ima li taj čovek neku „zaledjinu“, ili je toliko osion da ga niko i ništa ne zanima? Takodje, bitno je da se zna i da se samo na osnovu onoga što je bačeno pored puta, pardon, ulice, veoma lako može utvrditi počinilac, pa čak i ako je on to uradio za treće lice, a kamoli na osnovu naših fotografija. Divlju deponiju u Ulici đenerala Jovana Miškovića, očigledno, ne vidi niko iz opštinske inspekcije, osim onih koji tu žive.

Mandatna kazna, prekršajna prijava, ili bi, čak trebalo razmišljati o ovome činu kao o krivičnom delu, tek, činjenice govore da se neodgovorni pojedinci odnose bahato prema sve manje zelenih površina u našem gradu. Zaslužuje li Milanovac to? Beli labud na zelenom jezeru? Inspektori, vi ste na potezu...

foto:gminfo.rs

gminfo.rs

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(19 glasova)
Go to top