Počinje rekonstrukcija puta Čačak - Užice

ilustracija ilustracija foto:gminfo.rs

Od ponedeljka 16. aprila počinju radovi na rekonstrukciji puta Pakovraće (Čačak) – Užice koji će trajati dve građevinske sezone, piše čačanski portal ozonpress.net.

U ponedeljak počinju radovi na deonici od Pakovraća do Kratovske stene koji će trajati do 20. juna.

Od 16. do 20. aprila, u periodu od 8 do 17 časova, izvodiće se radovi na održavanju kosina. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila sa povremenim obustavama u trajanju od 15-20 minuta (za vreme obaranja stenske mase sa kosina). Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom, uključujući i mahače.

Nakon toga, počeće intenzivni radovi na rekonstrukciji puta koji će trajati do 20. juna 2018. godine, odnosno do početka turističke sezone.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se obavljati neizmeničnim propuštanjem vozila uz upotrebu semafora. Vozači mogu koristiti i alternativne putne pravce preko Markovice i Guče.

Prema podacima Puteva Srbije, od Pakovraća do Kratovske stene dnevno prođe oko 10.000 vozila.

Danas radovi u Konjevićima

14.04.2018.godine, u periodu od 08.00 do 17.00 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju državnog puta I B reda broj 23, deonica Preljina-Konjevići, kod kružnog toka ,,Konjevići“.
Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati usporeno uz naizmenično propuštanje vozila. Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom, uključujući i mahače.

 

oizvor:ozonpress.net

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top