Kako će izgledati novi Shop park (FOTO)

Kako će izgledati novi Shop park (FOTO) foto:rebec.rs

Na ovogodišnjem REBEC-u tokom održavanja dela programa “Retail Development Afternoon”, jedna od zapaženijih informacija, koja je pobudila posebnu pažnju posetilaca tokom ovog dela programa je i nagoveštaj početka gradnje retail parka / šoping centra u Gornjem Milanovcu.

Zahvaljujući svom potvrđenom regionalnom specijalizovanom tržišnom položaju, REBEC je dobio eksluzivno pravo i priliku da promoviše početak razvoja ovog projekta, navodi se na zvaničnom sajtu - rebec.rs.

 

foto:rebec.rs

Privredno društvo “Barmilton Properties” iz Beograda započeo je proces ishodovanja građevinske dozvole za izgradnju svog projekta u Gornjem Milanovcu.

Bredniran tržišni naziv “Shop park” biće sinonim za razvijanje ovog retail parka. Tako su opština i grad Gornji Milanovac sa preko 50.000 žitelja ušli u eksluzivan niz gradova po unutrašnjosti Srbije koji će svojoj populaciji i delu terotprija centralne Srbije, kroz ovakvu prirodu projekta, ponuditi podizanje kvaliteta života i usluga svojim žiteljima ali i gostima koji će ciljano doći na ovu poslovnu tačku.

Tako će se posebno, za preko 29.000 stanovnika samog grada, dobiti novi i za sada jedini takav punkt takvog specijalizvanog sadržaja, oćekivanih profesionalnih usluga pratećeg visokog kvaliteta, prenosi rebeca.rs.

Prema raposloživim podacima “Shop park” će posedovati oko 7000m2 bruto kvadrta i preko 200 parking mesta. Za sada je predviđeno da se tržištu ponudi minimalno 28 lokala u kome će se po predviđenom rasporedu pozicionirati zakupci sa proizvodima čija će lepeza pokriti sve potrebe svakodnevnog savremenog života. 

foto:rebec.rs

Lokacija “Shop park”-a sa jedne strane je pozicionirana uz magistralni put E 763 a sa druge strane orjentisana ka gradskom šetalištu uz reku Despotovicu. U postojećem urbanizovanom bloku, sva je prilika da će ovaj projekat sa svojim položajem i budućim sadržajima, biti opšte prepoznatljiv i privlačan za sve koji gravitiraju gornjomilanovačkim krajem.

Biće to i novi kulturni punkt i stecište održavanja mnogih pratećih događaja ne samo za žitelje ovogo kraja, navodi sajt rebec.rs. 

Ono što će “Shop park” sem svog koncepta ponuditi retail tržištu tog dela Srbije to su i dva zakupca/retailer-a iz Turske. To su zakupci iz fasihion kategorije koji će na ovaj način najverovatnije, osvajanje retail tržišta Srbije krenuti iz Gornjeg Milanovca i sa ovog projekta. 

foto:rebec.rs

Na već postojećem sajtu www.shop-park.rs, mogu se pogledati i ostali sadržaju i informacije vezano za ovaj poduhvat. Između ostalog, kako je navedneo na sajtu, vreme otvaranja ovog projekta je prevdiđen za maj 2019.

 

Izvor:rebec.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(8 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top