Dva jubileja kompanije Helios Srbija

Dva jubileja kompanije Helios Srbija foto:Opština Gornji Milanovac

Obeležena godišnjica poslovanja kompanije Helios Srbija

Povodom obeležavanja dva važna jubileja – 65 godina od postojanja kompanije Helios Srbija i 100 godina postojanja Kansai Paint koji je njen vlasnik, predsednik opštine Dejan Kovačević je posetio tu kompaniju.

On je članovima rukovodstva ove dve kompanije, zaposlenima kao i svima koji su dali doprinos njihovom razvoju, uputio iskrene čestitke, sa željom da i dalje budu dobra konkurencija na tržištu.

On je naveo, da je sinonim za kompaniju Helios Srbija uspeh, da kompanija svakodnevno raste i razvija se i na kraju poželeo da ova proslava jubileja i uspeha bude samo jedna u nizu mnogobrojnih koje će u budućnosti ostvariti.

foto: Opština G. Milanovac

Vladimir Simić, direktor kompanije Helios Srbija a.d. rekao je da su bogato iskustvo i stabilno poslovanje tokom svih ovih godina osnovna obeležja kompanije. Posebno se osvrnuo na zaposlene i rekao da su oni najveća vrednost kompanije. Prema njegovim rečima, kompaniju oslikavaju skromnost, strpljenje, spremnost za odlučivanje i preuzimanje rizika i kako u prošlosti, tako i sada glavni cilj je rast kompanije i gledanje u budućnost.

Helios Srbija a.d. jedan je od vodećih proizvođača boja i premaza u Srbiji ove godine obeležava 65 godina postojanja. U vlasništvu je kompanije Kansai Paint, jednog od vodećih svetskih proizvođača boja i premaza, koji ove godine obeležava 100 godina postojanja.

Danas, Helios Srbija nudi širok spektar premaza i rešenja za različite industrije, profesionalne korisnike i krajnje kupce, kao što su industrijski premazi za metal, industrijsku premaz za drvo, građevinski i dekorativni premazi, premazi u prahu, boje za označavanje puteva, premazi za repariranje automobila i lepkovi.

 

 

izvor: Info služba kabineta predsednika opštine

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

Go to top