Zgrada "M", izgrađena po savremenim standardima, pred useljenjem

Zgrada "M", izgrađena po savremenim standardima, pred useljenjem foto: MNA

Jedna od najvećih investicija kompanije "Metalac", stambeno poslovni objekat na atraktivnoj lokaciji u gradu, je pred useljenjem.

Prema rečima generalnog direktora Aleksandra Markovića, izgrađena je, kako je i najavljeno za samo 18 meseci. Ova petospratna građevina sa 68 stanova, poznata kao zgrada "M", sa 11 lokala, 81 parkingom i 35 garažnih mesta. Zgrada po savremenim standardim izgrađena je na oko 150 metara od samog centra Gornjeg Milanovca.

foto: MNA

- Investicija je iznad 4 miliona evra. Objekat je urađen po najvišim standardima, jer 'Metalac' sve što radi trudi se da pomeri standarde, pa smo tako hteli i sa ovim objektom. Ovo će biti prva zgrada sa visokim energetskim pasošem - izjavio je generalni direktor kompanije "Metalac" Aleksandar Marković. On ističe da oni koji budu kupili ovde stanove, kroz energetsku uštedu, investicija će se vratiti.

- Sve je u skladu sa najvišim standardima. Oprema u stanovima je takođe u visokoj klasi, od ulaznih vrata, preko liftova... - kazao je Marković.

Kroz zgradu su sprovedeni optički kablovi, a svaki stan ima kotao na gas. Interesovanje za kupovinu stanova, i pre nego što je počela gradnja, je veliko.

- Do 01. septembra važi popust za kupovinu stanova u iznosu od 900 evra. Ko se odluči da kupi, sad je pravi trenutak. Zgrada će početkom septembra biti završena, a iza toga će se i uslovi menjati - objasnio je Marković.

Zgrada "M" će imati uređene pešačke i kolske saobraćajnice sa zelenim površinama, drvoredom lipa duž ulice Heroja Draževića, dok će duž Miloša Velikog biti zasađene cvetne i zimzelene sadnice.

- Ispred zgrade zamišljen je mini park, gde će deca moći da se igraju, okolo su lokali, biće tu poslastičarnice, kafići, prodavnice, ambulante... Svega će biti, tako da će oživeti ovaj kraj i podići nivo života u gradu - rekao je Marković.

U neposrednom okruženju zgrade su škole, zdravstvene ustanove, autobuska stanica, zelena pijaca, marketi.

Gornjomilanovački "Metalac", proizvođač emajliranog posuđa, od sada će biti poznat i u oblasti građevinarstva. Jer, kako Marković otkriva, u planu je izgradnja još jedne ovakve zgrade.

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(6 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top