Veliko otvaranje 3. jula prodavnice Metalac market

Nova prodavnica Metalac marketa u Gornjem Milanovcu Nova prodavnica Metalac marketa u Gornjem Milanovcu foto: Metalac a.d.


Kompanija Metalac poziva sugrađane 3. jula na veliko otvaranje prodavnice Metalac market, kod crkve u Gornjem Milanovcu. Potrošače očekuje veliki izbor svetskih brendova bele tehnike, malih kućnih aprata, televizora, bojlera, sudopera ali i kompjutera i telefona.

Veliki izbor svetskih brendova bele tehnike, malih kućnih aparata, televizora, mobilnih telefona...


Na jednom mestu, naši sugrađani moći će da biraju između najpoznatjih brendova kao što su Gorenje, Philips, Candy, Whirlpool, Vivax, Tesla, Samsung.

Renoviranjem prostora prodavnice, od 240 kvadrata, učinili su ovaj objekat jednim od najreprezentativnijih prostora Metalac marketa, prodavnice bele tehnike i malih kućnih aparata.

 

Gorenje, Philips, Candy, Whirlpool, Vivax, Tesla, Samsung... samo su neki od brendova koji Vas očekuju

Iz kompanije Metalac najavljuju i posebne pogodnosti za potrošače povodom otvaranja ove prodavnice pa tako od 3. do 8. jula specijalno za vas osmislili su razne akcije, prezentacije i poklone.

Za one koji se odluče da pazare belu tehniku, šporete na čvrsto gorivo, televizore, mobilne telefone i računare očekuje 5 odsto popusta, a čak 10 odsto na male kućne aparate – od miksera do usisivča.

A za vašu lakšu odluku brendovi će se i sami predstaviti pa tako 4. jula pred prodavnicom Metalac market, u 16 časova, očukuju vas prezentacije malih kućnih aparata, a 5. jula - prezentacije televizora, mobilnih telefona i tableta, takođe u 16 časova. 

 

Metalac market - Jedna od najreprezentativnijih prodavnica bele tehnike i malih kućnih aparata, na 240 kvadratnih metara

Kompanija Metalac danas ima oko 75 specijalizovanih objekata, od kojih sa 53 upravljanja preduzeće Metalac market u Gornjem Milanovcu, dok sa preostalih 22 u Vojvodini upravlja Metalac Homemarket sa sedištem u Novom Sadu.

„Pravo vreme da nas posetite i ostvarite do 10 odsto popusta“ - poručuju iz Metalac marketa, i zato pravac Metalac od 3. do 8. jula!

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top