"Weltex", ogranak Gornji Milanovac, upošljava još 30 radnika

PR tekst 

Osnovna delatnost firme Weltex, osnovane 2007. godine sa sedištem u Čačku, usmerena je na proizvodnju odevnih predmeta iz oblasti Trachten mode (svetski modni trend inspirisan nacionalnom nošnjom Bavaraca i Austrijanaca).

Firma je od osnivanja do danas, u kratkom periodu uspela da ostvari saradnju sa mnogim uglednim i reprezentativnim modnim kućama. Uz proizvodnju odevnih predmeta, Weltex nudi i uslugu oplemenjivanja tekstilnih proizvoda, kako iz oblasti Trachten mode tako i iz standardnih modnih programa za inostrane kupce.

Proizvodni program namenjen je prevashodno ženama, ali i muškarcima i deci. Asortiman odevnih proizvoda, namenjenih muškarcima, obuhvata: prsluke, košulje, sakoe, jakne, kravate.

Posebno mesto u ovoj grupi odeće, namenjene ženama, zauzimaju haljine kao najreprezentativniji proizvod ove firme. One se izrađuju od najkvalitetnijih uvoznih materijala. Izdvajaju se pamučne haljine,  haljine u kombinaciji lana i pamuka ili žakard-poliesterskih materijala, kao i haljine od tafta itd.

Kako bi odgovorili na sve zahteve tržišne potražnje, u toku je pokretanje dečjeg programa namenjenog dečacima. Trenutna raznovrsnost asortimana se neprekidno proširuje, uz povećanje količina proizvedene robe, koje se uvećavaju iz dana u dan.

Važno je napomenuti da firma Weltex svojim vozilima robu dostavlja kupcima na adrese širom Nemačke i Austrije i da je jedna od retkih koja može obezbediti kompletnu uslugu od ideje do dostave konačnog proizvoda na adresu kupca.

Firmi "Weltex" doo iz Čačka, ogranak Gornji Milanovac, potrebno je 30 radnika sa iskustvom na poslovima šivenja i peglanja. Kompletan tekst oglasa možete pročitati klikom na sledeći link: WELTEX

* Klik na proizvodni program i asortiman

 

www.weltex.net

 

 

 gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

 

 

 

 

 

 

Go to top