"Weltex", ogranak Gornji Milanovac, upošljava još radnika

PR tekst

Osnovna delatnost firme Weltex, osnovane 2007. godine sa sedištem u Čačku, usmerena je na proizvodnju odevnih predmeta iz oblasti Trachten mode (svetski modni trend inspirisan nacionalnom nošnjom Bavaraca i Austrijanaca).

Firma je od osnivanja do danas, u kratkom periodu uspela da ostvari saradnju sa mnogim uglednim i reprezentativnim modnim kućama. Uz proizvodnju odevnih predmeta, Weltex nudi i uslugu oplemenjivanja tekstilnih proizvoda, kako iz oblasti Trachten mode tako i iz standardnih modnih programa za inostrane kupce.

Proizvodni program namenjen je prevashodno ženama, ali i muškarcima i deci. Asortiman odevnih proizvoda, namenjenih muškarcima, obuhvata: prsluke, košulje, sakoe, jakne, kravate.

Posebno mesto u ovoj grupi odeće, namenjene ženama, zauzimaju haljine kao najreprezentativniji proizvod ove firme. One se izrađuju od najkvalitetnijih uvoznih materijala. Izdvajaju se pamučne haljine, haljine u kombinaciji lana i pamuka ili žakard-poliesterskih materijala, kao i haljine od tafta itd.

 

Firmi "Weltex" doo iz Čačka, ogranak Gornji Milanovac, potreban je šef proizvodenje sa desetogodišnjim iskustvom.

Kompletan tekst oglasa možete pročitati klikom na sledeći link: Potreban šef proizvodnje

 

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 

 

 

 

 

 

Go to top