Požar u Družetićima - Vatra odnela život

Požar u Družetićima - Vatra odnela život foto: gminfo.rs

U Družetićima je u ranim jutarnjim časovima izgorela kuća Jovana Arsenijevića (77), u kojoj je nastradao i vlasnik pomenutog domaćinstva.

Vatra je u kući Arsenijevića, u planinskom delu Družetića primećena oko četiri sata po ponoći, ali, iako su vatrogasne službe iz Gornjeg Milanovca i Čačka reagovale vrlo brzo, spasa ni za kuću ni za Jovana nije bilo.

- Oko četiri sata po ponoći, nazvao me je komšija Radoš Tanasković i rekao da mu se čini da gori Jovanova kuća „preko potoka“. Kada sam pogledao, sve mi je bilo jasno, jer je plamen dosezao visoko do neba. Odmah mi je bilo jasno da od kuće nema ništa, jer se radi o staroj kući koja je bila izgradjena pola od brvana. Nažalost, ispostaviće se da su pretpostavke bile tačne, a još je tragičnije što ni Jovanu nije bilo spasa- potrešeno govori komšija Mirko Krunić.

Zgarište u Družetićima

Prema navodima lekara i forezničara sa lica mesta, očigledno je da se radi o nesrećnom slučaju, a delovi ugljenisanog tela Jovana Arsenijevića mogli su tek da se naslute u podrumskim prostorijama, jer je pod izgoreo, pa je i, nesrećni Jovan propao u donje odaje. Inače, Jovan Arsenijević je živeo sam, u teškim životnim uslovima, ali, prema rečima sestre i komšija, nedavno je kupio novi šporet. To mu, ipak, nije pomoglo da spase svoj život...

Goran Trifunović

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top