Đaci pronašli tri kg "skanka" u dvorištu čačanske škole

ilustracija ilustracija foto:PU Čačak

Alarmantno otkriće u krugu čačanske Tehničke škole: sedmaci iz obližnje osnovne škole pronašli pakete sa narkoticima i odneli ih nastavniku, koji je obavestio policiju

Učenici sedmog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Čačku juče su pronašli tri kilograma droge "skank" i 50 grama "spida" i to u dvorištu ovdašnje Tehničke škole, koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Kako pišu "Novosti", učenici su pred početak časa rekli nastavniku da su u dvorištu Tehničke škole, tačnije iza objekta Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, primetili više paketa, koji su bili delimično razbacani. Delovalo im je, ispričali su oni, da se radi o paketima sličnim onim u filmovima, dobro uvijenim u najlon i oblepljenim trakama. Smatrajući da se radi o dečjoj šali, nastavnik im prvo nije poverovao, a potom im je rekao da pakete donesu u školu, što su oni i učinili.


Kada je nastavnik video da se zaista radi o narkoticima, odmah je pozvao policiju, koja je došla u školu. Inspektori su otišli na mesto gde su paketi pronađeni, i istraga sada treba da utvrdi otkuda tolika količina droge u krugu škole.

Navodno, problem je što su đaci dodirivali pakete. Time je policiji posao znatno otežan zbog velikog broja otisaka prstiju na paketima.

 

Autor:V.Ilić, Novosti

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top