Servisne informacije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JKP ’’Gornji Milanovac’’ ulaže velike napore kako bi gradsko groblje svake godine dobijalo sve lepši izgled i bilo urednije, čistije i opremljenije. Za sve to, ulažu se znatna finansijska sredstva, koja nisu mala. Zbog toga je vrlo važno da svi korisnici uredno plaćaju svoje obaveze, kažu nadležni u JKP.

JKP ’’Gornji Milanovac’’ poziva se zakupce grobnih mesta na gradskom groblju u Gornjem Milanovacu da se informišu o visini duga za komunalnu uslugu zakupa i održavanja grobnih mesta i isti izmire najkasnije do 31.03.2019. godine.

Ukoliko korisnici ne izmire svoje dugovanje do navedenog roka, JKP ’’Gornji Milanovac’’ će biti prinuđeno da pokrene postupak prinudne naplate, što će korisnike izložiti dodatnim troškovima, navodi se u obaveštenju.

Informacije o visini duga možete dobiti na telefon 032/716-907, 716-910, 716-911, 716-912 ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

gminfo.rs

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, od 08 do 12 časova, doći će do prekida u snabdevanju vodom: dela naselja Takovo (preko puta fabrike "Votka"),  dela naselja Savinac (kod škole) i od od 08 do 14 časova Korčaginove ulice, obaveštavaju iz JKP.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, od 08 do 12 časova, doći će do prekida u snabdevanju vodom: naselja Parac (od ''Eko'' benzinake pumpe prema Nevadama) i Neškovića brdo, obaveštavaju iz JKP.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Iz Nacionalne službe za zapošljavanje saopštavaju da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima za mart 2019. godine, u utorak 23. aprila godine, a da će privremenu novčanu naknadu za mart 2019. licima koja žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, isplatiti u sredu 24. aprila godine.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 35

 

 

 

 

 

 

 

Go to top