Predstava “Dobro drvo u Ružinom parku”

Predstava “Dobro drvo u Ružinom parku” foto:gminfo.rs

Predstava “Dobro drvo u Ružinom parku”, rediteljke Slađane Popov  a u izvođenju polaznika Dramske radionice u utorak, 12. juna, od 9 sati i 30 minuta, premijerno će biti izvedena u Domu kulture.

 

Predstava je sastavljena od dve jednočinke koje sjedinjuje ista ekološka tematika. Prva jednočinka je poetski performans po tekstu Šela Silversteina "Dobro drvo", a druga je vesela kombinacija lutaka i glume, u kojoj je adaptiran tekst pesnikinje Milene Proković "Događaj u Ružinom parku". Predstava je inspirisana i podržava akciju JKP  Gornji Milanovac o primarnoj selekciji otpada, čiji je zaštitni lik devojčica Ljubica, ali dotiče i globalne ekološke teme.

U predstavi učestvuju mlađi polaznici Dramske radionice Kulturnog centra - Sara Ilić, Lenka Vesović, Lena Jovanović, Matija Popović, Natalija i Sofija Marković, Jana Radojević, Lira i Vedrana Miljanović, Elena Matović, Petar Savić, Bratislava Dimitrijević, Maša Milojević, Vuk Marinković, Mina Đurović, Milica Stanišić, Lenka Babović i Luka Stepić.

Predstavu je režirala Slađana Popov, a izradu lutaka, kostima i scenografije potpisuje Valentina Nađ.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(2 glasova)
Go to top