Nagradna igra "Milanovčani vole bioskop"

Nagradna igra "Milanovčani vole bioskop" foto: Kulturni centar Gornji Milanovac

Da Milanovčani vole bioskop govori i podatak da je u prva dva meseca 2018. godine preko 6 hiljada ljudi posetilo filmske projekcije u Bioskopu milanovačkog Kulturnog centra.

Ovoga puta Kulturni centar Gornji Milanovac i portal GMinfo poklanjaju ulaznice za dve osobe, za filmske projekcije tokom avgusta i septembra.

Potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Koliko je gledalaca posetilo filmske projekcije Bioskopa Kulturnog centra od 1. januara 2018. do danas, 1. avgusta 2018?

Odgovor upišite u polje za komentar na našoj fb stranici.

Pored najpribližnijeg tačnog odgovora neophodno je i da lajkujete Fb stranicu Bioskop Kulturni centar ili Kulturni centar Gornji Milanovac.

Nagradna igra traje danas i sutra (1. i 2. avgusta), a u petak 3. avgusta, tačno u 12 časova na našoj fb stranici GMinfo.rs proglasićemo pobednika nagradne igre "Milanovčani vole bioskop".

Podsećamo, ulaznice za filmske projekcije uvek možete kupiti do 15:30 časova u zgradi Okružnog načelstva – u računovodstvu na drugom spratu, a pred samu projekciju – sat vremena pre filma na blagajni Doma kulture.

Kulturni centar je za svoj sajt (www.kcgm.org.rs) i fejsbuk stranicu (Bioskop Kulturni centar Gornji Milanovac) izradio jedinstveni katalog filmova, a i pozorišnog i muzičko-zabavnog programa.

 

 

V.P. gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(6 glasova)
Go to top