The Gents: Milanovčani, hvala od srca!

Članovi crnogorskog simfonijskog orkestra, THE GENTS String Quintet, sinoć u PUB-u, održali su čas muzike. Muzike koju su obogatili odličnim spojem klasične i savremene.

Kvintet je na sebi svojstven način, Milanovčanima dočarao različite žanrove... pop, rock, metal, evergreen, filmsku muziku, jazz... A, u Podgoricu se vraćaju sa sjajnim utiscima i obećanjem da nam ponovo doći...

 

- Utisci celog benda su odlični! Zahvaljujemo se svima, počev od Slobodana Božovića i Zorana Jeremića, bez kojih naše gostovanje ne bi bilo moguće. Zahvaljujemo se celoj ekipi iz PUB-a i Mocarta koji su nam učinili da se osećamo kao kod kuće, kao i svim dragim ljudima koji su bili sinoć sa nama na svirci. Ovo je bio naš drugi nastup u Milanovcu, drugi u okviru SWMF, i već sad se radujemo našem sledećem druženju. Milanovčani, hvala od srca, i vidimo se nekom sledećom prilikom - rekao je za naš portal Nenad Jovanović.

Na repertoaru, izmedju ostalog, našla su se izvrsna izvodjenja najpoznatijih numera... Sting, U-2, Linkin park, Metallica, Simply Red, Sade, Smak, EKV, Nirvana, AC/DC...

 

Nastup ispred Mocarta

Tokom njihovog nastupa, umetnik Ilija Drašović crtao je portrete prisutnih u PUB-u 1859

Još jednom gudački sastav The Gents milanovačkoj publici je pokazao da su kvintet koji se razlikuje od drugih autentičnim, umetničkim opusom, obogaćenim odličnim spojem klasične i savremene muzike.

Ovim gostovanjem zaokružujemo festivalske nastupe i stavljamo tačku na 10. Srpski festival svetske muzike. Organizatori kreću sa pripremama za naredni, 11. festival SWMF.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(8 glasova)
Go to top