Komedija: “PRIČA SE PO GRADU”

Komedija: “PRIČA SE PO GRADU” foto: Kulturni centar Gornji Milanovac

Pozorišna predstava “PRIČA SE PO GRADU”, koju potpisuje Staša Koprivica u utorak, 22. januara 2019. godine od 20 sati biće izvedena na sceni velike sale Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu.

Šarmantni glumački kvartet u sastavu: Sena Đorović, Olga Odanović, Dubravka Mijatović i Anastasia Mandić već dve i po godine širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine sa mnogo uspeha igra predstavu “Priča se po gradu”. Predstava je za kratko vreme postala hit i izaziva veliko interesovanje gde god igra.

 

"Priča se po gradu" je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Ova predstava je za kratko vreme postala hit u regionu.
Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka, provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

"Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu. To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.

Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica. Dizajn scenografije je osmislila Vladislava Munić, a autorka muzike je Ana Joševski. Predstava je nastala u produkciji firme GMR iz Beograda.

Utorak, 22. januar 2019. | 20:00 sati | Velika sala Kulturnog centra
Cena ulaznice: 800 din.
Rezervacije: 032/711-119

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)
Go to top